Partners die dit doen in hun relatie hebben een beter seksleven

Oelala: dít zijn de 3 nieuwe trends op het gebied van seks

Ook op het gebied van seks duiken er soms ineens nieuwe trends op. We vertellen je welke 3 op dit moment het meest populair zijn.

1. Interne orgasmes

We hebben het eerder al eens gehad over het interne orgasme. Deze verschilt namelijk van het clitorisch orgasme, waarover vaak het meest wordt gesproken. Bij een intern orgasme gaat het meer om het stimuleren van de G-spot en de baarmoederhals, waardoor een vrouw uiteindelijk een gemengd orgasme kan bereiken (meerdere soorten orgasmes tegelijkertijd).

2. Mindful seks

De term mindfulness zal je zeker bekend in de oren klinken, maar heb je ook wel eens gehoord van mindful seks? Dit betekent dat we ons meer zullen richten op langzame, seks en een trager dating-proces. Het orgasme is niet meer per definitie het einddoel, maar het zal meer gaan om het ontdekken van elkaars lichaam en hier plezier aan beleven.

Lees ook: Oelala: déze 3 sterrenbeelden hebben de beste seks in 2023

3. Milieuvriendelijke seksspeeltjes

Vooral als gevolg van de klimaatcrisis, zullen steeds meer mensen zich gaan bezighouden met milieuvriendelijke seksspeeltjes. Op dit moment worden de meeste speeltjes in China gemaakt, waar het Co2 gehalte heel hoog is. De voorspelling is dat mensen hun seksspeeltjes dichter bij huis zullen gaan kopen en dit is natuurlijk een positieve ontwikkeling.

Eva Personal Massager Magic Wand Vibrator
Bekijk hier

Lees ook: Vaginale irritatie na de seks: híer zou het door kunnen komen

Tip van de redactie

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? Deze krachtige vibrator maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.