daten

Ben je aan het daten? Déze 4 rode vlaggen kun je beter niet negeren

Er zijn een aantal waarschuwingssignalen die je beter niet kunt negeren tijdens het daten. We zetten ze op een rijtje.

1. Onduidelijkheid

Na een paar dates, direct al willen spreken van een relatie, is inderdaad misschien wat overdreven. Het wordt alleen wel moeilijk als iemand na maanden daten, nog steeds geen labeltje op jullie relatie wil plakken. Misschien is hij of zij nog niet toe aan een vaste relatie? Probeer dit wel bespreekbaar te maken, want als jij wel behoefte hebt aan een serieuze relatie, heeft dit daten natuurlijk geen zin.

2. Je vrienden en familie zijn geen fan

Je kersverse geliefde hoeft natuurlijk niet direct bij iedereen in de smaak te vallen, maar het wil wel wat zeggen als zowel je vrienden als je familie hem of haar niet zo zien zitten. Wat is er aan de hand? Probeer de persoon eens vanuit een ander perspectief te bekijken en ga bij vrienden en familie na wat ze niet leuk aan hem of haar vinden. Misschien ben je zo hoteldebotel dat je niet meer realistisch naar de andere persoon kijkt?

Lees ook: 6 dingen die elke vrouw zou moeten weten over haar seksuele gezondheid

3. Geen compromissen

Zelfs in de beste relaties, zijn partners het lang niet altijd met elkaar eens. Jullie zullen elkaar tegemoet moeten komen. Soms is het beter om te accepteren dat jullie het gewoonweg niet over alles eens zullen worden. De ander overtuigen hoeft ook niet het doel van een discussie te zijn. Zolang jullie elkaar willen begrijpen en samen willen zoeken naar een compromis, zit het meestal wel goed.

4. Geen initiatief

Heb jij het gevoel dat jij altijd degene bent die jullie afspraakjes en dates organiseert? Laat hij of zij het initiatief altijd bij jou liggen? Dan is dit absoluut een signaal dat je niet zou moeten negeren. Maak het bespreekbaar en als hij of zij hier niet in wil veranderen, zegt dat vaak al genoeg.

Lees ook: Hoe weet je of je er weer aan toe bent om te gaan daten?

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.