flirten

Een oogje op iemand? Op déze dag zou je het beste kunnen flirten

Heb je een oogje op iemand? Volgens de wetenschap is dít de beste dag om te flirten (en dit verwacht je misschien niet).

Flirten

Je wilt die ene leuke man of vrouw een berichtje sturen, maar wanneer is nou het perfecte moment? Volgens onderzoekers is er één dag waarop de kans toch echt het grootst is dat je flirtpoging slaagt. Deze dag is namelijk de maandag. Deze dag klinkt misschien niet heel spannend, maar dit is dan ook precies de reden waarom mensen flirten op een maandag zo kunnen waarderen. Het weekend is namelijk net voorbij en de werkweek gaat weer van start. De ideale dag om een leuke, verrassende date te plannen.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden ontmoeten hun ware liefde in 2022

Liefde

Op maandag ervaren veel mensen de dagelijkse sleur van werk en andere verplichtingen. Mensen voelen zich, vergeleken met andere dagen, vaak net wat minder opgewekt en blij. Een flirt en/of een date zorgen voor warme gevoelens die normalerwijs tijdens deze dag ontbreken. Grote kans dus dat jouw potentiële liefde een leuk berichtje wel kan waarderen en er een gezellig gesprek op gang komt. Het is het proberen in ieder geval zeker waard.

Lees ook: Janne: ‘Ik durfde mijn zoon niet te vertellen dat ik zwanger was van mijn nieuwe liefde’

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.