Couple On A Romantic Date At A Coffee House.

Hyping? Dit blijkt dus de nieuwe trend in datingland te zijn

Er is een nieuwe trend in datingland ontdekt, namelijk hyping. In dit artikelen vertellen we je wat deze trend precies inhoudt.

Hyping

Heb je wel eens gehoord van de datingtrend hyping? Als dit niet zo is, is dat waarschijnlijk een goed teken. Het gaat hier namelijk niet om gedrag waar je trots op kunt zijn. Je hebt vijf dates gehad met iemand en het lijkt echt te klikken tussen jullie twee. Jij ziet wel een toekomst en zit op een roze wolk. Uit het niets zet de ander een punt achter jullie prille liefdesverhaal. Vaak wordt er verteld dat hij of zij niet klaar is voor een relatie. Vervolgens ontdekt je een paar maanden later dat deze persoon inmiddels zijn of haar geluk elders heeft gevonden en zelfs al verloofd of getrouwd is. Dit gedrag hoort dus bij de nieuwe datingtrend hyping.

Lees ook:Zó leuk was de Vriendinnen Speeddate in Disneyland Parijs

Zelfvertrouwen boost

Hyping verwijst naar gedrag waarbij de persoon tijdens een korte dateperiode zijn of haar ego een boost wil geven. Vaak weet hij of zij al dat jij niet de ware bent, maar door met jou te daten ‘oefent’ de persoon om, als de ware wél ineens voorbijkomt, de relatie met jou te verbreken. De aandacht die hij of zij van jou krijgt, geeft zijn of haar zelfvertrouwen een boost en hierdoor is het makkelijker om contact te leggen met de persoon waar hij of zij stiekem een oogje op heeft. Als bovenstaand verhaal je bekend in de oren klinkt, is het tijd om aan de bel te trekken. Ga in gesprek met een psycholoog of hulpverlener en voorkom zo dat deze relatie invloed heeft op je volgende relaties.

Lees ook: Daten in de herfst? 8 originele ideeën

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.