Ontwerp Zonder Titel 2021 03 29t173143.391

Heeft jouw hand déze vorm? Dan ben je mogelijk hooggevoelig

Ben jij bekend met handlijnkunde? Door het bestuderen van iemands hand kun je namelijk heel wat over zijn of haar persoonlijkheid vertellen.

Persoonlijkheidstype

Binnen de handlijnkunde bestaan er verschillende persoonlijkheidstypen. Door iemands handen te bestuderen kun je achterhalen wat voor persoon hij of zij is. Zowel de vorm van de handen, als de lengte van de vingers vertellen je precies hoe iemand in elkaar steekt. Denk aan sterke en zwakke punten. Nu blijkt er één heel unieke persoonlijkheid te zijn binnen de handlijnkunde. Dit zijn namelijk de mensen met water handen.

Lees ook: Droom jij vaak levendig of juist ‘nooit’? Dít vertelt het over je gezondheid

Water hand

De water hand wordt gekenmerkt door lange vingers en een rechthoekige handpalm. Ook is de pink erg sterk. Deze combinatie van kenmerken is erg uniek. Zo zijn mensen met zulke handen vaak erg sterk en bezitten veel wilskracht. Ze kunnen zelfs hooggevoelig zijn en laten zich in het leven vooral door emoties sturen. Door de combinatie met een kleine sterke pink, zijn ze ook nog eens nieuwsgierig en graag intellectueel bezig. De combinatie van lange vingers en een dominante pink verwijst dus naar mensen die vaak hooggevoelig zijn, maar tegelijkertijd intellectueel willen worden uitgedaagd.

Jennifer Lopez

Vooral vrouwen blijken vaker water handen te hebben. Bekendheden als Jennifer Lopez en Britse koningin Elizabeth II behoren bijvoorbeeld tot dit groepje. Eigenschappen die bij dit type hand horen, zijn wilskracht een een groot aanpassingsvermogen. Deze mensen kunnen snel schakelen en kunnen goed beslissingen nemen. Daarnaast zijn deze mensen graag alleen en worden gezien als onafhankelijk. Tot slot zijn mensen met water handen hooggevoelig en kunnen soms zelfs in een vroeg stadium al bepaalde dingen aanvoelen.

Lees ook: Van latte tot decaf: dít zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Foto: GettyImages
Bron: YourTango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen