Ontwerp Zonder Titel 2023 02 27t105318.927

Werkt glijmiddel eigenlijk ook in water? Zó zit het

Soms zijn er van die seks-vragen waar je niet direct het antwoord op weet. Zo ook op de vraag: werkt glijmiddel eigenlijk in water?

Glijmiddel

Laten we eerst helder krijgen dat seks in water, over het algemeen al een uitdaging is. Je natuurlijke glijmiddel wordt door het water namelijk weggespoeld en zorgt ervoor dat je vagina droger aanvoelt. Je kunt hierdoor ook wat meer pijn ervaren tijdens seks. Zou glijmiddel eventueel de oplossing kunnen zijn bij deze vorm van vaginale droogte? Ja, dat kan. Het moet dan wel glijmiddel op basis van siliconen of olie zijn. Als je ook nog een condoom gebruikt, dan wordt alleen glijmiddel op basis van siliconen aangeraden. Als je namelijk een glijmiddel op basis van olie kiest, zal de kwaliteit van je condoom verslechteren en kan deze uiteindelijk scheuren.

Lees ook: 6x dít zijn de nieuwste trends op het gebied van seks

Seks in water

Seks in het water ziet er in films en series vaak onwijs sexy uit, maar kan in de praktijk helaas nog wel eens tegenvallen en tot frustratie leiden. Het is helemaal oké als seks in het water jou niet gelukkig maakt en weinig tot geen seksueel genot oplevert. Er zijn een heleboel andere manieren om je seksleven spannend en leuk te houden. Geniet jij wel van seks in het water? Probeer dan eventueel wat glijmiddel om je eigen plezier te vergroten.

Tip van de redactie

Verlang je naar adembenemende en intieme momenten? Natuurlijk, wie wil dat nou niet? De Eva Pulse G spot en clitoris stimulator is niet zomaar een bevlieging, maar dé revolutie in intiem genot. Met haar zeven unieke standen maakt ze elk moment speciaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Oelala: dít zijn de voordelen van ochtendseks

Foto: GettyImages
Bron: Poosh.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.