Ontwerp Zonder Titel 2023 05 28t100914.792

Déze gewoonte kan ervoor zorgen dat je veel beter aan je dag begint

Er zijn van die gewoontes die je ochtenden een stuk makkelijker maken. Wij bespreken zo’n gewoonte waardoor je moeiteloos aan je dag begint.

Kleding

Iedereen heeft wel eens zo’n dag waarop gewoon alles klopt en vanzelf lijkt te gaan. Je voelt je zelfverzekerd en je outfit is on point. Daarnaast zijn er ook genoeg dagen waarop je favoriete shirt of blouse in de was blijkt te zitten en je met een boterham in je hand naar kantoor rent. Een fijne outfit die jou zelfvertrouwen geeft, is stiekem toch wel erg belangrijk. Je voelt je zelfverzekerder en durft misschien eerder op nieuwe mensen af te stappen of een volle vergaderruimte binnen te lopen. De tip is eigenlijk heel simpel: leg je kleding de dag van te voren klaar. Probeer ook je ondergoed en sokken al erbij te leggen. Zo heb je ’s ochtends minder stress en loop je vol zelfvertrouwen naar je eerste werkafspraak.

Lees ook: Ongewassen sportkleding opnieuw dragen? Om deze redenen kun je dat beter niet doen

Start van je dag

Als je met het verkeerde been uit bed stapt en dus even niet zo positief gestemd bent, kies je onbewust vaak ook voor kleding die matchen met deze negatieve stemming. Door dit voor te zijn en kleding alvast klaar te leggen, voorkom je dat je in deze negatieve mood blijft hangen. Je trekt dan een outfit aan die je stemming verbetert en je juist een duwtje in de juiste richting geeft. Als je een vervelende of moeilijke dag verwacht, kies dan voor kleding met een vrolijk kleurtje of stofjes die je prettig vindt zitten.

Tip van de redactie

Heb je wel eens moeite met wakker worden? Of wil je ontspannen in slaap vallen? De nieuwe DistinQ Wake-Up Light is speciaal ontworpen om een gezond(er) slaapritme te creëren. Met de wekkerfunctie wordt het licht vóór je wektijd geleidelijk sterker; zo word je op een natuurlijke manier wakker. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: 9 voordelen van gele kleding: meer dan alleen een kleurtje

Foto: GettyImages
Bron: Thelist.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.