Friends with benefits

Friends with benefits? Met déze 3 tips wordt het een succes

Jullie zijn bevriend, maar hebben ook vaker seks. Friends with benefits dus. Hoe laat je zo’n relatie nou eigenlijk werken?

Friends with benefits

Jullie zijn bevriend met elkaar, maar deze relatie heeft nog een ander voordeel. Zo gaan jullie ook wel eens met elkaar naar bed. Voor sommige mensen klinkt dit als een ideale relatie, maar is dit wel zo? Het kan heel fijn, maar ook heel vaag en onduidelijk worden. Je zult in ieder geval drie dingen helder moeten krijgen voordat je aan deze relatie begint.

Lees ook: Déze simpele gewoonte zal jullie seksleven gegarandeerd verbeteren

1. Verwachtingen

Het klinkt logisch, maar zorg ervoor dat jullie dezelfde verwachtingen hebben van de relatie. Het kan namelijk zo zijn dat de één de ander stiekem toch wel heel erg leuk vindt en hoopt dat er een relatie uit voortvloeit. Dit terwijl de ander misschien later weer gewoon vrienden wil zijn. Zorg ervoor dat jullie hetzelfde verwachten, zodat er geen pijnlijke situaties ontstaan.

2. Vriendschap

Een sterke vriendschap vergroot de kans van slagen van een friends with benefits relatie. Als goede vrienden, ken je elkaar door en door. Deze vriendschap is vaak de beste basis als jullie eventueel meer willen.

3. Communicatie

Spreek vanaf het begin duidelijk af wat jullie verwachten van elkaar. Mag de ander nog met anderen afspreken en/of seks hebben? Goede communicatie zorgt ervoor dat veel pijn wordt bespaard. Het is makkelijker om de afspraken vaag te houden, maar hier komt sowieso na een tijdje gedoe van.

Vriendin’s favoriet

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? Deze krachtige vibrator maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: José: ‘Nooit gedacht dat sekstherapie écht onze relatie zou redden’

Foto: GettyImages
Bron: PsychologyToday