Fitbit korting

Déze Fitbits zijn nu verkrijgbaar met fikse korting (tot 47%)

Goed nieuws voor alle vrouwen die een gezonde levensstijl nastreven: deze 3 populaire Fitbit horloges zijn nú enorm afgeprijsd. Ontdek hoe deze drie modellen jou kunnen helpen om je gezondheid te verbeteren. Van slaapmonitoring tot stressbeheersing en optimalisatie van je work-outs…

3 Fitbits met fikse korting

1. Fitbit Charge 4 – €149,95 – €89,-

De Fitbit Charge 4 is de perfecte accessoire voor vrouwen die graag actief zijn. Met een batterijduur tot 7 dagen hoef je minder op te laden en heb je meer tijd om te bewegen. Deze smartwatch is compatibel met iOS en Android, dus je kunt hem koppelen met je telefoon en verbonden blijven met oproep-, bericht- en appmeldingen.

Maar dat is nog niet alles. De Fitbit Charge 4 toont je tempo en afstand als je gaat hardlopen, hiken of fietsen. Het horloge registreert ook je slaap en geeft een slaapscore in de app. Tijdens work-outs kun je in real-time zien in welke hartslagzone je zit, zodat je weet hoeveel inspanning je moet leveren om je doelen te bereiken. Kortom, de Fitbit Charge 4 is ideaal voor vrouwen die een actieve levensstijl willen ontwikkelen. Voor meer info klik op onderstaande button.

Fitbit Charge 4
Bekijk bij amazon.nl

2. Fitbit Luxe – €149,95 – €89,-

Fitbit Luxe is echt iets voor jou als je stijlvol voor de dag wil komen. Met een batterijduur van 5 dagen en compatibiliteit met iOS en Android, is dit de ultieme smartwatch. Het fraai afgewerkte design zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet.

Met de stressbeheersingsscore van 1 tot 100 in de app, kun je zien hoe je lichaam op stress reageert. Je ontvangt bovendien tips om de kwaliteit van je nachtrust te verbeteren. Als je upgradet naar Premium, kun je profiteren van de volledige Fitbit-ervaring. Je ontvangt dan persoonlijke analyses die het verband leggen tussen je activiteit, hartslag, slaap en stress. Dit horloge is waterdicht, dus je kunt er gerust mee douchen en zwemmen. Kortom, de Fitbit Luxe is een must-have voor vrouwen die hun gezondheid willen verbeteren. Voor meer info klik op onderstaande button.

Fitbit Luxe
Bekijk bij amazon.nl

3. Fitbit Sense – €229,99 – €179,-

Ook de Fitbit Sense is een geweldige keuze als je een betere gezondheid nastreeft. Met een batterijduur van meer dan 6 dagen, hoef je je geen zorgen te maken dat je smartwatch snel leeg raakt. De tracker is compatibel met iOS en Android, zodat je verbonden blijft met je telefoon.

Met de EDA Scan-app kan de Sense elektrodermale activiteit detecteren en je helpen stress beter te herkennen en te beheersen. Bovendien, informeert de smartwatch je direct als je hartslag in rust buiten het normale bereik ligt. En last but not least, de huidtemperatuursensor meet elke nacht je huidtemperatuur en registreert het normale verloop, zodat je afwijkingen kunt herkennen. Met Fitbit Sense ben je altijd op de hoogte van je gezondheid. Voor meer info klik op onderstaande button.

Fitbit Sense
Bekijk bij amazon.nl

Lees ook: Déze 4 voedingsmiddelen geven je immuunsysteem een boost

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker