Ontwerp Zonder Titel 2021 07 16t092601.701

Dít zijn de 4 redenen waarom vrouwen een orgasme faken

Meer dan de helft van de vrouwen heeft wel eens gedaan alsof ze klaarkwam, terwijl dit niet zo was. Dít zijn de redenen waarom vrouwen dit doen.

Meerderheid

57 procent van de vrouwen heeft wel eens gedaan alsof ze een hoogtepunt bereikte, terwijl dit niet zo was. Vooral tijdens de eerste fase van een relatie wordt dit vaker gedaan. 25 procent (van de 57 procent) van de vrouwen geeft aan dit heel soms doen in een relatie. 10 procent geeft aan dit vaker te doen. De vraag is natuurlijk: waarom doen vrouwen dit? Er blijken verschillende verklaringen voor te zijn.

Lees ook: Bewezen: anale seks vergroot kans op orgasme (en dít is waarom)

De ander

37 procent van de vrouwen gaf aan een orgasme te faken om zo haar partner te plezieren. 32 procent vertelde dit te doen om zo de seks minder lang te laten duren. Een andere 32 procent wil zijn of haar partner niet kwetsen en doet daarom alsof ze klaarkomt tijdens de seks. 26 procent van de vrouwen doet alsof om zo tijdens het hoogtepunt van zijn of haar partner meer in contact te zijn. Helaas blijkt het genot van de man voor veel vrouwen nog steeds het belangrijkst te zijn tijdens de seks.

Lees ook: Heb je de laatste tijd minder zin in seks? 5 mogelijke oorzaken

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk