Smartphone

Dít zegt de achtergrond van je telefoon over je persoonlijkheid

Een foto met je beste vriendin, je huisdier of je kind(eren): iedereen heeft zo zijn voorkeur voor de achtergrond van zijn of haar telefoon. Maar wist je dat de achtergrond van jouw telefoon ook een hoop over je persoonlijkheid kan zeggen? 

Foto met je vriendin(nen)

Je wordt al vrolijk zodra je jouw telefoon opent: die ene leuke foto met je beste vriendin(nen) tijdens een avond stappen, een dagje uit of die leuke stedentrip. Bestaat de achtergrond van jouw telefoon uit een foto met vriendinnen? Dan ben je waarschijnlijk een spontaan en extravert persoon. Met deze foto wil je laten zien dat je gek bent op je vriendinnen en dat je vooral ook trots op ze bent. 

Foto van je geliefde

Wellicht vinden anderen het misschien een beetje té overdreven, maar jij bent trots op deze foto van jouw geliefde. Het liefste kijk je de hele dag naar je partner en je bent gewoon heel romantisch ingesteld. Anderen mogen denken wat ze willen, maar jij hebt gewoon jouw grote liefde gevonden! Deze achtergrond maakt jou een sociaal en loyaal persoon, waarbij iedereen kan aankloppen als ze problemen hebben. 

Foto van je huisdier

Geen foto van je vriendinnen of partner als achtergrond op jouw telefoon. Als jij jouw telefoon ontgrendelt verschijnt er een foto van je harige vriend. Met veel trots laat je jouw huisdier aan iedereen zien. Je houdt gewoon ontzettend van het beestje. Het betekent dat je empathisch bent ingesteld en goed kan luisteren. Jij staat altijd voor iedereen klaar.

Lees ook: Thuis of op kantoor? Déze werkomgeving past bij je persoonlijkheid

Een selfie

Op jouw telefoon staan een hoop selfies en speciaal voor je achtergrond heb je jouw favoriet uitgezocht. Want waarom niet een foto gebruiken van jezelf waar je trots op bent? Anderen mogen het een beetje arrogant vinden, maar jij bent gewoon heel trots op jezelf. En dat zou iedereen wel wat vaker mogen zijn. 

Quote 

Als achtergrond van jouw telefoon schittert een prachtige, inspirerende quote. Iedere keer als jij ‘m leest krijg je nieuwe energie en inspiratie. Jij staat bekend als een positief en hardwerkend persoon. Let wel op dat niet alles altijd perfect hoeft te zijn. Iedereen mag fouten maken!

Basic achtergrond

Geen drukke achtergrond voor jou. Jij houdt het graag bij een basic kleur of rustig printje als achtergrond. Anderen omschrijven jou als een rustiger persoon die confrontaties uit de weg gaat. Ook ben je praktisch ingesteld: liever geen poespas op jouw telefoon. 

Vakantiefoto

Dat prachtige strand waar je afgelopen zomer lag of dat leuke Italiaanse dorpje. Jij houdt ervan om iedere dag terug te blikken op de vakantie. Dit komt doordat je erg avontuurlijk en reislustig bent. Jij kijkt nu al uit naar de volgende vakantie, waar je weer een nieuwe foto voor jouw achtergrond kunt maken.

Bron: Ze.nl
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.