thuis

10 dingen die je herkent als je het liefst altijd thuis bent

Natuurlijk vind je het leuk om zo nu en dan even bij een vriendin een kopje koffie te gaan drinken. Maar het liefst ben je toch echt thuis, altijd.

1. Liever thuis

Of het nu voor familie, vrienden of voor de wekelijkse boodschappen is: jij bent het liefst thuis. Lekker in je eigen bed met een goed boek of een fijne serie. Natuurlijk ben je gek op je familie en vrienden, maar er gaat gewoon niets boven het hebben van je eigen plekje.

2. Kunnen we al gaan?

Als je vriendinnen je eindelijk hebben overgehaald om uit te gaan, vraag jij je vooral af hoe laat jullie weer naar huis gaan. Je vindt het gezellig, maar je hunkert stiekem alweer naar wat tijd voor jezelf.

3. Angst

Het kan zo zijn dat je je misschien angstig voelt zodra je de deur uitstapt. Je hebt geen behoefte aan oppervlakkige gesprekken en keert het liefst zo snel mogelijk terug naar huis.

Lees ook: Waarom het zo goed voor je is om te lezen voor het slapen

5. Online shoppen

Een drukke supermarkt bezoeken? Jou niet gezien. Jij bestelt al je benodigdheden wel online. Jij past de kleding liever op je gemak thuis.

6. Boeken collectie

Waarschijnlijk ben je dol op lezen en puilt je grote boekenkast bijna uit. Door te lezen bevind je je even in een totaal andere wereld en hierdoor kom jij volledig tot rust.

7. Regen

Veel mensen hebben er een hekel aan, maar jij vindt het heerlijk als het regent. Dit betekent dat jij een heel goed excuus hebt om met een boek je bed in te duiken.

8. Afzeggen

Jouw vrienden en familie zijn er waarschijnlijk al op voorbereid dat jij afspraken op het laatste moment afzegt. Vaak ben je toch echt het allerliefste thuis.

9. Iets missen

Jij bent er absoluut niet bang voor om dingen te missen. Je wenst je vriendinnen een fijne avond en hoort later alle sappige verhalen graag aan. Voor nu ben jij liever thuis want hier vind jij je ontspanning.

10. Bank

Het kiezen van een bank is een belangrijke keuze voor jou. Jij leeft namelijk op deze bank en neemt dan ook uitgebreid de tijd om de perfecte bank te kiezen.

Lees ook: Bewezen: warme chocolademelk maakt je gelukkiger én gezonder

Foto: GettyImages
Bron: thoughtcatalog.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *