Ontwerp Zonder Titel 2021 03 04t155034.087

Déze vijf dingen kun je beter niet doen voordat je seks hebt

Heb jij een spannende date op de planning staan? Door met déze vijf dingen rekening te houden, kun je helemaal zorgeloos genieten.

1. Antihistaminica

Dit zijn middelen die allergische reacties onderdrukken. Ze blokkeren de werking van het eigen histamine. Denk bijvoorbeeld aan tabletten bij hooikoorts. Niet alleen zal dit middel het slijmvlies in je neus uitdrogen, maar ook je intieme zone kan wat droog worden. Dat maakt seks vaak een stuk minder prettig.

2. Pittig eten

Heerlijk hoor zo’n pittige maaltijd, maar voor een date wil je ‘m misschien laten staan. Het zorgt namelijk vaak voor een opgeblazen buik en gasvorming. Bovendien kan het aan je handen of mond blijven zitten, wat voor je partner iets minder prettig is.

3. Scheren

De kans is groot dat je voor een vrijpartij alles geschoren wil hebben. Toch kun je dit beter een dag eerder doen. Tijdens het scheren ontstaan er bultjes en kleine sneetjes in de huid. Het gevolg hiervan is dat je sneller een infectie oploopt.

Lees ook: Dít zijn de leukste seksspelletjes die jullie geprobeerd moeten hebben

4. Chocolade als voorspel

Klinkt misschien spannend, maar voorspel met warme chocoladesaus in de hoofdrol kun je beter niet doen. Voedingsmiddelen waar suiker in zit, kunnen namelijk zorgen voor een vervelende schimmelinfectie.

5. Te veel alcohol

Natuurlijk kan een glaasje wijn wat meer ontspanning geven, maar drink niet te veel. Alcohol kan er namelijk voor zorgen dat je juist minder gelukkig voelt. Het bereiken van een hoogtepunt is ook moeilijker. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees ook: Geen zweepjes of speeltjes: 4 simpele tips voor stomende seks

Foto: GettyImages Bron: News24.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *