Zomer (1)

Verwen jezelf: definitief ontharen en detoxsapkuur met Vriendin-korting

Hoe kun je de zomer beter afsluiten dan met een paar geweldige aanbiedingen? Laat je nu definitief ontharen of doe een detox sapkuur met Vriendin-korting.

Definitief & pijnloos ontharen met korting

Stel je voor; nooit meer scheren, voor altijd af zijn van bultjes en jeuk. Als je nu start, heb je binnen twee weken al resultaat. Definitieve ontharing is dé oplossing voor die haartjes waar je voor altijd vanaf wilt. Ongewenst haar laat je definitief én pijnloos verwijderen bij Fine Laser Clinic in Amersfoort of Arnhem.

Het resultaat

Na ongeveer twee weken zie je het eerste resultaat, want dan vallen de eerste haartjes uit. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zullen er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend, in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes als harsen, epileren of scheren.

Waarom Fine Laser Clinic?

Fine Laser Clinic maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Zij werken met de GentleMax Pro, een apparaat waarmee ze elk huid- en haartype kunnen behandelen. De behandeling is geheel zonder pijn dankzij de verschillende geïntegreerde koelsystemen. Daarnaast krijg je een persoonlijk en op maat gemaakt behandelprotocol. Zo ben je goed geïnformeerd over het aantal behandelingen én heb je een sneller en mooier eindresultaat dan bij andere klinieken.

Wil je zelf het resultaat zien op je eigen huid? Boek dan vrijblijvend een gratis proefbehandeling op www.finelaserclinic.nl.

Vriendin-aanbiedingen

• Okselactie: € 25,- per behandeling
• Last minute summeractie oksel- & bikinilijn groot: € 120,- per behandeling
• Elke 5e behandeling is gratis!

Reserveer je behandeling op: finelaserclinic.nl. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.

Kom weer in balans met JUIZ~S

Eerst die quarantaine kilo’s en daarna al die wijntjes en ijsjes met het warme weer op het strand en terras. De hoogste tijd om het roer om te gooien en weer een gezondere levensstijl aan te meten.

Een detox sapkuur van JUIZ~S kan je hierbij helpen. Tijdens de detox sapkuur- dagen ‘eet’ (of eigenlijk drink) je niets anders dan de koudgeperste groente- en fruitsappen van JUIZ~S. Koudgeperst, dus met maximum behoud van alle vitaminen en zonder toegevoegde suikers en geur-, kleur- of smaakstoffen. Zeg maar bye bye tegen sugar cravings en geef je darmen die wel verdiende reset. Daarnaast vallen de meeste klanten 0,5-1 kilo per detox dag af, dus dat is ook mooi meegenomen.

Detoxen niks voor jou?

Is detoxen niets voor jou, maar kan je wel nu de herfst er weer aankomt wat extra vitaminen en een weerstandsboost gebruiken? Kies dan voor één van de shots pakketten of losse sappen pakketten. Ook op alle sappen pakketten van JUIZ~S geldt de kortingsactie!

Kom weer in balans met Vriendin en JUIZ~S!

Met kortingscode ‘#vriendin’ ontvang je maar liefst 20% korting! Bestel op juizs.nl. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020 en niet i.c.m. andere acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen