beste krultangen 2023

Dít zijn verreweg de 3 beste krultangen

Ben jij op zoek naar de perfecte krultang die je haar die prachtige, golvende look geeft? Vriendin onthult de top 3 beste krultangen die momenteel te koop zijn.

Krultang gebruikt? Zo houd je jouw krullen de hele dag

Heb je uren besteed aan het krullen van je haar… Alleen om te zien dat je prachtige krullen na een uur alweer verdwenen zijn? Dat is verleden tijd. Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat jouw krullen de hele dag blijven zitten.

  • Gebruik een hittebeschermende spray: Voordat je begint met krullen, breng je deze spray aan. Het beschermt je haar tegen de hitte van de krultang en helpt je krullen langer te behouden.
  • Kies voor een kwaliteitsvolle krultang: Een goede krultang maakt een wereld van verschil. Kies voor een model met instelbare temperatuurinstellingen en een keramische of titanium coating.
  • Gebruik haarproducten met mate: Een beetje mousse of haarspray kan helpen om je krullen te fixeren, maar gebruik niet te veel. Te veel van dat spul kan je haar verzwaren en de krullen laten uitzakken.
  • Vermijd het aanraken van je haar: Hoe verleidelijk het ook is, probeer je krullen zo min mogelijk aan te raken. Door je haar te veel aan te raken, kunnen de krullen sneller uitzakken.

3 beste krultangen

1. Remington Pearl Pro Curl CI9532

Als eerste hebben we de Remington Pearl Pro Curl. Deze krultang is een favoriet onder velen vanwege zijn betaalbaarheid en kwaliteit. De parelkeramische coating zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je prachtige, glanzende krullen krijgt. Een echte aanrader voor de budgetbewuste koper.

2. BaByliss Curl Secret C1300E

Op de tweede plaats staat de BaByliss Curl Secret. Deze krultang is uniek vanwege zijn automatische krulfunctie. Je hoeft alleen maar een haarlok in het apparaat te plaatsen en voilà, perfecte krullen. Het is een tijdbesparende optie voor degenen die altijd onderweg zijn.

3. Philips StyleCare Prestige BHB878/00

De Philips StyleCare Prestige verdient ook een plekje in deze lijst. Deze krultang heeft een innovatief ontwerp dat het mogelijk maakt om dicht bij de wortels te krullen zonder je hoofdhuid te verbranden. Het resultaat? Volumineuze krullen die de hele dag blijven zitten.

Lees ook: Krullen die snel pluizig worden? Met dit trucje kom je er vanaf

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

€29,99