Begin de herfst gezond met deze handige producten (mét Vriendin-korting)

Begin de herfst gezond met deze handige producten (mét Vriendin-korting)

Vind je het lastig om gezond te leven? Deze producten geven je een duwtje in de rug. En als Vriendin-lezer krijg je ook nog eens korting.

Vind je het lastig om gezond te leven? Deze producten geven je een duwtje in de rug. En als Vriendin-lezer krijg je ook nog eens korting.

Start nu bij Atkins en ontvang een gratis reep

Wil jij lekker in je vel zitten én een gezond gewicht behouden of behalen? Atkins helpt je graag je persoonlijke doelen te bereiken zodat jij fit en vol energie door het leven gaat! Het is tijd om kennis te maken met het productaanbod! Registreer je gratis bij Atkins en ontvang:
• Persoonlijke maaltijdplannen en recepten die aansluiten bij jouw doelen.
• Een gratis Atkins reep om kennis te maken met de producten.
• Tips en inspiratie van de diëtist en de Atkins community.
• Gratis tools en hulpmiddelen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Registreer op Atkins.com en je ontvangt een gratis reep om kennis te maken met de producten uit het assortiment. Wees er snel bij want op is op!

New Care Hormoon balans

New Care Hormoon balans is een formule van natuurlijke oorsprong voor alle vrouwen waarbij de hormoonhuishouding ondersteuning kan gebruiken. Zowel bij ongemakken rondom de menstruatie als de overgang is het een passend supplement. New Care Hormoon balans bestaat uit een ochtendtablet en een avondtablet, omdat hormoonspiegels en lichaamstaken gedurende de dag veranderen. Omdat je hormoonhuishouding iedere dag opnieuw aandacht nodig heeft, bevat New Care Hormoon balans uitsluitend ingrediënten die goed verdraagbaar zijn en langere tijd aaneengesloten kunnen worden gebruikt. Zo wordt jouw hormoonhuishouding blijvend ondersteund.

Ontvang bij jouw drogist, op vertoon van deze pagina 20% korting op de New Care Hormoon balans. Kijk op www.new-care.nl/verkooppunten voor een New Care – verkooppunt bij jou in de buurt.

Gewoon. Gezond. Gewicht. Met Happy weight

Happy Weight is een succesvol Nederlands programma dat je helpt een gewoon gezond gewicht te bereiken. Of het nu gaat om een paar kilootjes minder of om flink overgewicht; Happy Weight helpt! Zonder poeders, pillen of shakes.

In het Happy Weight-programma leer je onder meer:
• Snel resultaat te bereiken door dikmakers te vermijden
• Je slank te drinken
• Snoepen en toch af te vallen
• Een jojo-effect te voorkomen
• Honger uit je hoofd te halen
• En natuurlijk nog heel veel meer!

Volg het programma gewoon lekker thuis op het moment dat het jou het beste uitkomt. Daarnaast krijg je van Happy Weight online begeleiding. Happy Weight wordt vergoed door veel zorgverzekeraars en aanbevolen door het Voedingscentrum. Kijk snel voor meer informatie over de speciale Vriendin-actie op: happyweight.nl/vriendin.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.