Ontwerp Zonder Titel 2020 08 19t114315.114

Recept voor stokbroodje kruidenboter uit de oven van Laura’s Bakery

“Wie kent de stokbroodjes kruidenboter uit de koeling in de supermarkt niet? Een stokbroodje gevuld met kruidenboter, klaar om de oven in de gaan. Maak je mij altijd blij mee. Zelfgemaakt, met geraspte kaas, is nog lekkerder.”

Voor 1 stokbrood
Bereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 10-12 minuten

Ingrediënten:

• 1 afbakstokbrood naar keuze
• 80 – 100 gram kruidenboter
• 50 gram geraspte kaas
• Extra nodig: bakpapier
• bakplaat

Aan de slag

1. Snijd het stokbrood diagonaal in. Alsof je plakjes snijdt, maar je snijdt het brood net niet helemaal door.
2. Smeer kruidenboter in de inkepingen. Wees niet te zuinig, hoeveel je nodig hebt, verschilt per brood.
3. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi er geraspte kaas overheen, zorg ook dat er genoeg in de inkepingen zit.
4. Bak het stokbrood in 10-12 minuten op 200 graden (boven- en onderwarmte).
5. Laat na het bakken kort afkoelen en serveer meteen.

Je kunt ook een vers stokbrood gebruiken uit de winkel. 8-10 minuten in de oven is dan genoeg.

Bewaren: beter van niet, meteen serveren is het lekkerst!

Ook lekker: recept voor Deense appel-kaneelbroodjes van Laura’s Bakery

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen