Canva1 2022 09 15t143831.878

Thuisbakkers, opgelet: bestel de Coffeelicious Special Bak Box nú met flinke korting

Ben jij gek op het bakken van taarten en koekjes? Dan hebben we goed nieuws voor je. Speciaal voor ons 25-jarige jubileum komt Coffeelicious met een leuke actie.

Vriendin-lezeressen kunnen de Special Bak Box nu bestellen voor slechts € 15,- ipv € 25,-

Coffeelicious

De lekkerste taarten en English scones bak je nu zelf dankzij de bakmixen van Chef Joan. Met deze bakmixen zet je in een handomdraai zelfs een high tea op tafel. Via de QR-code op de verpakking krijg je online tips van Chef Joan zodat je iets lekkers op tafel zet waar jij trots op zult zijn. Je kunt er eindeloos mee variëren! Ook zijn de bakmixen mooi genoeg om cadeau te geven. Zelfs aan je vegan vriendinnen, want deze bakmix kun je ook gebruiken voor vegan lekkers.

In de Special Bak Box:

• Celebration Cake Bakmix
• Scones Bakmix
• Party Cake Topper
• Scone Cutter
• … en natuurlijk een heerlijke cookie

Zo bestel je hem

Ga naar Coffeeliciousbakery.com
en gebruik bij het afrekenen kortingscode COFFEELICIOUSVRIENDIN. De korting verschijnt dan automatisch! De korting is alleen geldig op de Vriendinbox en te gebruiken t/m vrijdag 30 september 2022. Maximaal 5 boxen per persoon.

Maak ieder moment zelf speciaal met Coffeelicious Bakery

Heerlijke taarten, cupcakes, scones, cookies, lunches, ontbijtjes en meer vind je in hartje Dordrecht bij Coffeelicious Bakery. Alles is hier homemade en dankzij de jarenlange ervaring van Chef Joan is de kwaliteit uitmuntend.