Canva1 2023 07 11t113131.990

Recept voor romige mango-limoensmoothie van Laura’s Bakery

Met die warme zomerdagen heb zelfs ík geen zin om de oven aan te zetten. Toch die zoete cravings stillen? Maak een mango-limoensmoothie! Door diepvriesmango te gebruiken krijg je een echt frozen yoghurt gevoel. Mmm!

Voor 2 personen
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

• 400 g mango
• 250 g Griekse yoghurt of kokosyoghurt
• sap van 1 limoen
Extra nodig: blender

Aan de slag

1. Een recept maken was nog nooit zó makkelijk: doe alle ingrediënten samen in de blender en maal tot een gladde smoothie.
2. Proef even of de smoothie je bevalt en voeg eventueel extra mango, yoghurt of limoensap toe.
3. Verdeel de mango-limoensmoothie over twee longdrinkglazen en steek er een gezellig rietje in. Jij bent klaar voor een warme zomerdag!

Tip: met dit recept maak je een vrij dikke, romige smoothie, zodat je er ook frozen yoghurt van kunt maken. Voor een dunnere smoothie voeg je nog 200 ml melk naar keuze of sinaasappelsap toe.

Bewaren: drink de smoothie direct op! Of bewaar maximaal 1 dag in de koelkast.

Tekst/beeld: Laura Kieft