Zelfliefde

Vind de sleutel tot ultieme zelfliefde met deze 3 boeken

Ben je op zoek naar meer zelfliefde en zelfacceptatie? Deze drie boeken bieden je inzichten in het omarmen van jezelf, het loslaten van beperkende overtuigingen en het waarderen van je unieke zelf. Een reis naar een leven waarin jij centraal staat.

3 boeken over zelfliefde

Shadow work journal for self-love – Latha Jay – Nederlandse editie

Schaduwwerk is een zelfhulpmethode voor meer zelfliefde die populair werd door Tik Tok, gestoeld op de theorie van Carl Jung. Met dit Schadow work journal for self-love ontrafel je de donkere kant van jezelf en leer je die omarmen. Zo word je niet meer tegengehouden door zelfsabotage en vergroot je je zelfliefde en zelfacceptatie.

Doe jezelf niet tekort – Almut Schmale-Riedel

Al vroeg in je leven creëer je allerlei overtuigingen over bijvoorbeeld hoe je bent, hoe je hoort te leven en hoe anderen naar je kijken, laat Almut Schmale-Riedel in Doe jezelf niet tekort zien. Maar die brengen je vaak niets, je wordt erdoor geleefd en ze staan een fijn leven in de weg.

Hou van jezelf – Anna Barnes

Maatschappelijke verwachtingen, sociale media en het vervelende stemmetje in je hoofd laten je soms denken dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Maar er is niemand zoals jij, en dat is je kracht.

Lees ook: 3 levensveranderende boeken tegen permanente vermoeidheid

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Latha Jay - Nederlandse editie
Almut Schmale-Riedel
Anna Barnes