romans lezen

Gek op romans? 3 boeken die je absoluut níet mag missen!

Als je gek bent op romans, dan weet je dat er niets beters is dan jezelf te verliezen in een boeiend verhaal. Maar met zoveel keuze kan het lastig zijn om de juiste boeken te vinden die echt de moeite waard zijn. Daarom heeft Vriendin voor jou 3 boeken geselecteerd die je absoluut niet mag missen!

1. Het geheime genootschap – Sarah Penner

Parijs, 1873. In een verlaten kasteel aan de rand van de Franse hoofdstad vindt een seance plaats, geleid door de veelgeprezen Vaudeline D’Allaire. Ze staat wereldwijd bekend om haar talent geesten van moordslachto!ers op te roepen en zo de identiteit van de daders vast te stellen.

Het Geheime Genootschap - romans lezen
Bekijk bij bookspot.nl

2. Lege kasten – Maria Judite de Carvalho

Dora is al tien jaar lang weduwe. Haar geliefde man leefde op zeer bescheiden voet en voor Dora en haar dochter blijkt er na zijn dood geen erfenis te zijn. Als haar schoonmoeder een ongelooflijk geheim over haar huwelijk onthult zal Dora moeten inzien dat ze haar jaren als weduwe heeft verkwist.

Lege Kasten
Bekijk bij bookspot.nl

3. Een goede dochter – Diney Costeloe

De jonge Mabel Oakley droomt van een betere toekomst dan dienstmeisje worden bij een rijke familie, maar als het noodlot toeslaat lijkt die droom buiten haar bereik…

Een Goede Dochter
Bekijk bij bookspot.nl

Lees ook: 5x best verkochte thrillers en spannende boeken van nu!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester