Ella Mae leest Het zoutpad: ‘Prachtig, prachtig, prachtig’

Het zoutpad is het waargebeurde verhaal over het echtpaar Raynor en Moth, die in Wales een boerderij en een bed&breakfast hebben. Tot ze opeens alles kwijtraken.

Het zoutpad is het waargebeurde verhaal over het echtpaar Raynor en Moth, die in Wales een boerderij en een bed&breakfast hebben. Tot ze opeens alles kwijtraken.

Na een speculatieschandaal wordt hun huis in beslag genomen en zijn ze dakloos. Vijf dagen later horen ze dat Moth een ernstige ziekte heeft. Uit wanhoop besluiten ze het duizend kilometer lange Engelse kustpad te gaan lopen. Met het weinige geld dat ze nog hebben kopen ze een tentje en twee rugzakken. Met elke stap, door elke ontmoeting, en ondanks de moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, verandert hun tocht in een bijzondere ontdekkingsreis.

Lees ook Ella Mae’s vorige recensie over ‘De laatste getuige’

Het zoutpad is ontzettend mooi

Ella Mae: “Het zoutpad is een boek dat steeds meer mensen lezen. En terecht, want het is ontzettend mooi. Je voelt de wanhoop van Raynor en Moth als een voorbijganger ze in het begin van het boek voor zwervers uitmaakt, terwijl ze twee weken daarvoor nog gewoon in hun fijne huis woonden. Je wandelt met ze mee als Raynor de natuur om hen heen zo mooi en fijngevoelig beschrijft. En je bent één met ze als ze zich in de laatste hoofdstukken zo verbonden voelen met de lucht, het water en de aarde. Prachtig, prachtig, prachtig!”

Ella Mae las ook het indrukwekkende boek 7200 seconden

Bestel het boek hieronder en bekijk de video van Ella Mae.


Het zoutpad
Raynor Winn

€22,99    


Verschenen: januari 2019, Raynor Winn, Uitgeverij Balans, € 22,99

Vriendin leest met Ella Mae

Vriendin’s Ella Mae is een echte boekenwurm. Ze deelt haar liefde voor lezen met jou: elke twee weken zet ze een aantal boeken in de spotlight. Bekijk hier meer boekentips.