Eigen Boek

Droom jij van een eigen boek? Lees dan déze 3 how-to’s

Wie droomt er niet van een eigen boek? Van het kiemen van een idee tot het bereiken van de bestsellerslijst, deze drie boeken zijn jouw gidsen. Ontdek, schrijf en triomfeer. Jouw schrijfavontuur wacht.

3 must-read voor het schrijven van je eigen boek

Een leven lang schrijven – Julia Cameron

Met Een leven lang schrijven krijg je zes weken lang creatieve handvatten om eindelijk je schrijfproject te beginnen, door te zetten en af te maken. Tijdens deze weken gidst Julia Cameron je stap voor stap door het creatieve schrijfproces.

Zo schrijf je een boek – Esther Jacobs

Jouw verhaal, idee of methode verdient het om gedeeld te worden. Iedereen kan een boek schrijven, ook jij. Het is eenvoudiger en kost minder tijd dan je denkt. Jij hebt de inspiratie, de inhoud en de kennis. Zo schrijf je een boek laat je stap voor stap zien hoe je een succesvol boek schrijft.

Hoe schrijf je een bestseller? – Maria Genova

Hoe schrijf je een bestseller? gaat over de blunders van bekende schrijvers en de geheime trucs die auteurs toepassen om lezers tot diep in de nacht te laten doorlezen. Wat zijn de meest gemaakte beginnersfouten, hoe vind je een uitgever, hoe zorg je ervoor dat je boek in de media komt en hoe bereik je een breed lezerspubliek?

Lees ook: 4x waarom het zo goed is om een dagboek bij te houden

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Julia Cameron
Esther Jacobs
Maria Genova