bloedstollende thrillers

Déze 3 bloedstollende thrillers kun je niet wegleggen!

Drie thrillers, één gemeenschappelijke deler: spanning en mysterie. Van een seriemoordenaar in Oslo tot een vlogger die een cold case onderzoekt. Elk verhaal houdt je op het puntje van je stoel terwijl je koortsachtig probeert te achterhalen hoe het afloopt…

3 bloedstollende thrillers

1. Bloedmaan –  Jo Nesbo

In Oslo zijn twee meisjes vermoord en er lijkt een seriemoordenaar actief. Inspecteur Katrine Bratt wil contact opnemen met Harry Hole, de bekendste expert in moordzaken, maar voor haar chefs is samenwerking met hem uitgesloten.

2. Zwarte leugens – Linda Jansma

Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Op haar vlog over de verdwijning van een baby, die dertig jaar geleden uit een kinderwagen werd gestolen, krijgt ze opeens een vreemde reactie.

3. Vinex – Bernice Berkleef

Simone en Hein zijn midden dertig, kinderloos en hebben een hond. Na jaren in Amsterdam gewoond te hebben zijn ze naar een vinexwijk verhuisd, op zoek naar meer rust, ruimte en natuur. Al snel beginnen mensen zich af te vragen wat de echte reden is dat Simone en Hein uit Amsterdam zijn vertrokken.

Lees ook: Gek op romans? 3 boeken die je absoluut níet mag missen!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester