aangrijpende romans

Déze 3 aangrijpende romans mag je niet missen!

Deze drie boeken hebben één ding gemeen: ze vertellen verhalen die ons raken en aan het denken zetten. Elk boek biedt een uniek perspectief op het leven en herinnert ons eraan hoe krachtig verhalen kunnen zijn.

3 aangrijpende romans

1. Waar we niet over praten –  Tracey Lien

Wanneer de zeventienjarige Vietnamees-Australische Denny Tran de avond met vrienden doorbrengt, komt hij op brute wijze om het leven in een druk restaurant, een vluchtelingenenclave in Sydney die wordt geteisterd door gewelddadige misdaad en onverschillige politie. Er is maar weinig aandacht van de politie voor Denny’s dood. En dus zet zijn zus haar verdriet opzij om zelf getuigen op te sporen.

2. In de schaduw van de eik – Stefan Popa

Als de beroemde en bekroonde televisiekok Alex Petrescu opmerkelijk nieuws krijgt van zijn vriendin, ontvlucht hij Nederland. Hij koopt een paleis in het land van zijn moeder – of nou ja, een ruïne tussen de verdwijnende bossen.

3. Wildflower Summer – In dit moment – Kelly Moran

Nakos Hunt zal de aanblik nooit vergeten. Zijn beste vriendin Amy ligt bloedend op de grond, geslagen door haar eigen man. Het lijkt volkomen onmogelijk. Dit is tenslotte Amy. Luide, sterke, uitdagende Amy.

Lees ook: Déze 3 indrukwekkende boeken wil je gelezen hebben!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

In dit moment - Kelly Moran