chanel chance dupe

Een dupe van dit geliefde Chanel parfum is nu bij ZARA verkrijgbaar

Is Chanel Chance Eau Fraîche je favoriete geur, maar vind je het zonde om zo veel geld aan één parfum uit te geven? Probeer dan eens deze dupe.

Chanel Chance dupe bij ZARA

ZARA heeft de afgelopen jaren veel tijd en moeite gestopt in hun geurlijn. Ze verkopen waanzinnig lekkere parfums die heel toevallig qua geur precies lijken op parfums uit het luxere segment. Neem bijvoorbeeld de geur Applejuice van ZARA. Het heeft niet alleen dezelfde kleur als Chanel Chance Eau Fraîche, maar ruikt net zo.

Zara Applejuice

Lees ook: Luxe parfum voor een prikkie? Bij Massimo Dutti vind je heerlijke dupes

Geurnoten en prijs

ZARA Applejuice is het ideale geurtje voor vrouwen die houden van zowel bloemige als fruitige parfums. Deze geur ruikt niet alleen naar een weelderige combinatie van sinaasappel, appel en roze grapefruit. In het hart komen de sensuele geurnoten roos, jasmijn, violet en pioenroos terug. Door de houtachtige muskusachtige ondertoon van ceder- en sandelhout is het geheel mooi in balans.

Door de appel, jasmijn en houtachtige ondertoon heeft dit parfum veel weg van Chanel Chance Eau Fraîche. Alleen betaal je voor bij Chanel € 142 voor 100 ml en reken je bij ZARA ‘slechts’ € 14,95 af voor 100 ml van de eau de toilette.

Vriendin’s favoriet

Deze transparante Roterende Make-Up Organizer combineert stijl en efficiëntie; zijn eenvoudige, strakke design bespaart ruimte, terwijl het al je make-up netjes organiseert. Maak je opmaakritueel gemakkelijker en chiquer met deze praktische aanwinst. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ZARA, Getty Images