Vrouw (12)

Wat trek je aan tijdens een tussenseizoen? Dít zijn handige tips

We kennen natuurlijk vier seizoenen, maar de overgang van het ene naar het andere seizoen kan een verwarrende periode zijn. En dan vooral op het gebied van kleding en schoenen. Wat trek je aan?

Tip van de dag: laagjes

Waarschijnlijk heeft zelfs je oma het al tegen je gezegd: laagjes kunnen je dag redden. Want wat als je er lekker op uit bent, een flinke wandeling maakt of een stuk gaat fietsen en je krijgt het ineens te warm of te koud en je bent daar niet op gekleed? Dan wil je niet je dag laten verpesten door tenen die je niet meer voelt of klotsende oksels. Het is dan altijd een goed idee om verschillende laagjes te dragen. Te warm? Laagje uit. Te koud? Laagje aan.

Dit werkt natuurlijk vooral met bovenkleding. Een hemdje met daarop een shirt met daarover een vestje en dan nog een jas biedt je voldoende mogelijkheden voor variatie. Twijfel je tussen een lange broek en shorts? Dan is het slim om één van de twee gewoon mee te nemen en te wisselen als je het te warm dan wel te koud krijgt.

Hoe doe je dat met schoenen?

De meest ‘veilige’ optie is het dragen van sneakers. Maar wil je altijd maar veilig? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om toch mooie Sendra dames laarzen aan te trekken. Deze laarzen zijn stoer en mooi gemaakt en ze zitten geweldig comfortabel. Deze laarzen kun je dragen onder je jeans, maar ook onder een short of een rokje staan deze geweldig.

Sendra heeft laarzen in verschillende modellen, ze hebben echter allemaal gemeen dat het cowboylaarzen zijn. De een is wat langer dan de ander en de ene schacht is wat rechter waar de andere schacht meer gevormd is naar de kuit. Hoe dan ook: met deze laarzen kom je, of het nu warm of koud is, altijd prima voor de dag.

Att00004

Wil je toch al shoppen voor de zomer?

Dat is helemaal niet vreemd. Na die koude wintermaanden en het vele thuiszitten door de coronapandemie, zijn we allemaal wel toe aan de zomer. De zon lijkt toch alles beter te maken. Wil je dus nu al shoppen voor de zomer? Kijk dan eens bij de slippers voor dames bij Omoda. Als je daar geen zomergevoel van krijgt, dan weet ik het ook niet meer.

Misschien kun je deze slippers nu nog niet buiten dragen, maar in huis kan het natuurlijk wel.

Att00003

Dit is een partnerbijdrage. Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *