lippenstiften die lang blijven zitten

Déze 3 lippenstiften blijven echt extreem lang zitten!

Als je op zoek bent naar een lippenstift die de hele dag blijft zitten, dan weet je waarschijnlijk hoe lastig het kan zijn om de juiste te vinden. Het is natuurlijk ontzettend jammer als je lippenstift na een paar uur alweer vervaagt. Maar gelukkig blijven deze 3 lippenstiften extreem lang zitten…

3 lippenstiften die lang blijven zitten

1. Maybelline SuperStay Matte Ink

Deze lippenstift van Maybelline is razend populair en dat is niet voor niets. De SuperStay Matte Ink blijft namelijk tot wel 16 uur lang zitten, zonder te vervagen of af te geven. Het matte effect zorgt ervoor dat je lippen er de hele dag perfect uitzien, zonder dat je ze steeds opnieuw hoeft bij te werken. Daarnaast zijn de kleuren prachtig en is de lippenstift ook nog eens betaalbaar.

2. Huda Beauty Liquid Matte

De iets duurdere Huda Beauty Liquid Matte is een andere favoriet die niet mag ontbreken in dit lijstje. Deze lippenstift blijft tot wel 12 uur zitten en is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Het matte effect geeft je lippen een mooie uitstraling en de formule voelt comfortabel aan op de lippen. Ook deze lippenstift is nog best betaalbaar en zeker het proberen waard.

3. Revlon ColorStay Ultimate Liquid Lipstick

Rolls-Royce onder de lippenstiften is de Revlon ColorStay Ultimate Lipstick. Deze lippenstift blijft wel 24 uur lang zitten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De formule is hydraterend en voelt natuurlijk aan op de lippen. Daarnaast is de lippenstift ook nog eens kiss-proof, wat betekent dat hij niet afgeeft als je iemand een kus geeft. Wil je jezelf eens extra verwennen dan is de Revlon ColorStay Ultimate Liquid Lipstick is zeker het proberen waard.

Lees ook: Dit zijn de meest gemaakte fouten met lippenstift

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker