huid

Benieuwd welk huidtype je hebt? Check het híer

Geen idee wat jouw huidtype is? Lees hier alles over de verschillende kenmerken en bepaal aan de hand daarvan welke verzorging het beste bij jouw huid past.

1. Vette huid

Heb jij…
… een glimmende huid aan het einde van de dag?
… regelmatig last van puistjes en mee-eters?
… een huid die vettig aanvoelt? Ga maar eens met je vinger over je voorhoofd. Heb je nu een vettig laagje op je vinger? Vergelijk het met bijvoorbeeld de huid op je arm.
… zichtbare poriën? Bij een vette huid zijn de poriën (die puntjes) op je neus vaak duidelijk zichtbaar.

Kun je op alles ‘ja’ antwoorden? Gebruik een crème die de talgproductie reguleert en een glimmende huid matteert. De Balancing base zuivert en hydrateert en zorgt voor een matte finish.

2. Droge huid

Heb jij…
… een huid die er soms ruw of dof uitziet?
… lichte schilfertjes als je over je huid wrijft?
… een trekkerige huid?
… regelmatig schrale plekjes of barstjes in je huid? Druk eens met je vinger op je wang: zie je kleine barstjes verschijnen?

Kun je op alles ‘ja’ antwoorden? Gebruik een voedende crème die de huid hydrateert en de productie van talg stimuleert. De Hydrating base is een extra voedende crème die de huid hydrateert en versterkt.

3. Normale huid

Heb jij…
… kleine poriën?
… een zachte, gladde huidstructuur?
… geen gevoeligheden en irritaties?

Kun je op alles ‘ja’ antwoorden? Het kan zijn dat je af en toe een puistje hebt, maar over het algemeen is jouw huid in balans. Ga voor een crème die de vochtbalans op peil houdt en beschermt tegen vuil. De Hydrating base bevat een hoge concentratie vetzuren waardoor hij extra voedend is.

4. Gemengde huid

Herken je jouw huid niet volledig in de andere huidtypen? Een veelvoorkomende combi is:

Tekenen van een vette huid op je T-zone (voorhoofd, neus en kin). Denk hierbij aan zichtbare poriën, een vettig laagje en regelmatig last van onzuiverheden.

Tekenen van een normale of droge huid op je wangen en kaken.

In dit geval heeft jouw huid op de T-zone behoefte aan regulering van de talgproductie, op de niet-vette delen is jouw huid gebaat bij hydratatie. De Balancing base matteert, vermindert onzuiverheden en hydrateert zonder te verstoppen.

5. Gevoelige huid

Heb jij…
… een huid die snel reageert op prikkels, zoals temperatuurverschillen, cosmeticaproducten of crèmes?
… regelmatig last van irritaties, zoals rode plekjes of bultjes?
… droge, schrale plekjes op je huid?

Kun je op alles ‘ja’ antwoorden? Dan heeft jouw huid behoefte aan bescherming, versterking en kalmering. De Sensitive base met mineralen kalmeert, beschermt en gaat roodheid tegen.

Hilla Skincare – voor net dat beetje meer

Op www.hillaskincare.nl kun je aan de hand van een huidquiz jouw huidtype bepalen en op basis daarvan een dagcrème samenstellen die helemaal bij jouw huid past. Je combineert de dagelijkse verzorging van een BASE met een hoge concentratie van werkende stoffen in de BOOST. Dat geeft je huid echt dat beetje meer. Daarbij zijn de producten ook nog eens van natuurlijke oorsprong, vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen, sulfaten, PEG en minerale oliën. Voor nog meer comfort en gemak maak je gebruik van de herhaalservice. Zo zit je nooit meer zonder crème!

Meer info en bestellen kan via www.hillaskincare.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.