Pernille La Lau

Zo ziet het gezin van Pernille La Lau eruit

Bij Koffietijd is Pernille La Lau altijd goedlachs, maar vermoedelijk vergaat haar het lachen wel tijdens het zenuwslopende RTL-programma De Verraders, dat deze week weer van start gaat. Maar, zo goedlachs als de 51-jarige presentatrice doorgaans bij Koffietijd is, zo goedlachs is ze óók op de foto’s die ze op Instagram deelt.

Dit artikel is afkomstig uit Weekend.

Héél soms staat daar een kiekje van haar zoon Bjørn of dochter Nuala tussen. Pernille kreeg haar twee kinderen met haar ex-man Taco. In 2000 liep het huwelijk op de klippen.

Geheimzinnig

Daarna vond de presentatrice opnieuw de liefde, en wel bij een heel geheimzinnige man. Hij maakte deel uit van Special Forces, een militaire eenheid die onder meer is gespecialiseerd in de strijd tegen terrorisme en geheime missies uitvoert. Zijn identiteit was dan ook strikt geheim. Na zeven jaar strandde de relatie in 2019.

Love spark

Maar eind 2021 schoot Cupido opnieuw raak. Stralend deelde ze toen een kiekje met een “mooie, fijne, lieve man”. Pernille is behalve druk met Koffietijd ook druk met het coachen van ondernemers, en werkte daarbij samen met deze “fijne man“, die meditatiebegeleiding geeft. In maart van dit jaar maakte de presentatrice bekend dat de relatie op de klippen was gelopen. “We waren vrienden en werden meer samen. Dat was een supermooie tijd. Nu gaan we terug naar die dierbare vriendschap en blijven waarderen wat we elkaar hebben gegeven en geven.”

Dit artikel is afkomstig uit Weekend.

Meer van dit soort artikelen lezen? Ga naar Weekend-online.nl
.