Emily in Paris

Emily in Paris-fans, opgelet: dít is er bekend over het derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Emily in Paris. Het filmen van het derde seizoen is begonnen en dít is er nu bekend over het nieuwe seizoen.

Emily in Paris

In juni werd bekend dat de opnames voor het derde seizoen van Emily in Paris van start waren gegaan. Op 11 januari werden de fans verblijd met het nieuws dat een derde seizoen een feit is. Logisch ook, want de serie is een groot succes. Er zijn tot nu toe een aantal dingen bekend over het derde seizoen. Zo zal bijna de volledige cast terugkeren. Dit betekent Lucas Bravo as Gabriel, Camille Razat as Camille, Ashley Park as Mindy and Philippine Leroy-Beaulieu as Sylvie. Lucien Laviscount speelt de rol van Alfie. Er is bekend gemaakt dat Alfie vanaf nu een groter onderdeel zal uitmaken van de serie dan voorheen.

Lees ook: Leuk: de bedenker van Emily in Paris komt met een nieuwe Netflix serie

Plot

Er wordt verwacht dat het derde seizoen van Emily in Paris zich weer voornamelijk in Parijs zal afspelen. Dit zou betekenen dat Emily de keuze heeft gemaakt om in Parijs te blijven. Door in Parijs te blijven, zal Emily geconfronteerd worden met de relatie tussen Gabriel en Camille. Hierbij zal ze haar eigen gevoelens voor Gabriel dus aan de kant moeten zetten. Wel kan dit betekenen dat je meer gaat zien van de opbloeiende relatie tussen Emily en Alfie. Seizoen drie zal vast voldoende drama bevatten. Er is helaas nog geen trailer, maar wel weten we dat de première van het nieuwe seizoen waarschijnlijk in 2023 zal plaatsvinden. Nog even geduld dus.

Lees ook: Emily in Paris-fans, opgelet: Netflix organiseert rondleidingen in Parijs

Foto: Netflix
Bron: Vogue.co.uk