Ontwerp Zonder Titel 2021 03 23t150316.364

Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het meest introvert

Er zijn veel factoren die bepalen of jij een meer introverte of extraverte persoonlijkheid hebt. Je sterrenbeeld is één van deze factoren.

Mensen met deze sterrenbeelden zijn het meest introvert:

1. Stier

Een Stier is vaak rustig en neemt de tijd om bepaalde besluiten te nemen. Hij of zij gaat vaak niet over een nacht ijs. Daarnaast houdt dit sterrenbeeld van comfort en luxe. Een avondje doorbrengen op de bank met een bak ijs en een maskertje levert haar meer energie op dan een sociale aangelegenheid.

2. Kreeft

Een Kreeft is een emotioneel sterrenbeeld en door middel van de soms gevaarlijke poten kan hij of zij zichzelf beschermen. Daarnaast kan hij of zij ontzettend goed luisteren en is gevoelig voor de energie van anderen. Om deze reden heeft een Kreeft dan ook wat tijd nodig om af te schakelen.

3. Maagd

Een Maagd kan genieten van wat tijd voor zichzelf. Daarnaast is hij of zij niet erg aanwezig, maar observeert liever. Vaak denkt een dit sterrenbeeld goed na voordat hij of zij iets zegt. Ook subtiele signalen pikt een Maagd snel op.

Lees ook: Mensen met déze 3 sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam

4. Schorpioen

Een Schorpioen is één van de meest gevoelige sterrenbeelden. Dit betekent niet dat dit teken niet sociaal is, in tegendeel zelfs. Vaak heeft hij of zij gewoonweg wat meer tijd nodig om zich vertrouwd en veilig te voelen.

5. Steenbok

Een Steenbok is erg pragmatisch en gericht op het behalen van bepaalde doelen. Dit is de reden dat hij of zij liever alleen dan samen aan het werk gaat. Een Steenbok houdt zeker van contact met anderen, maar doet dingen liever op zijn of haar eigen manier.

6. Vissen

Vissen zijn creatief, gevoelig en spiritueel. Om deze reden zijn zij graag alleen en verdwalen dan een beetje in hun eigen fantasiewereld. Dit sterrenbeeld houdt van ontdekken en doet dit het liefst alleen.

Tip van Vriendin

In Ik moet nog even kijken of ik kan rekent Liesbeth Smit af met het idee dat introversie iets zieligs of saais zou zijn. Met een frisse en heldere blik gaat ze uitgebreid in op de verschillende kanten van introvert zijn: want hoe ga je er op de werkvloer mee om? Zijn er ook mensen die zowel introvert als extravert zijn? En wat moet je eigenlijk allemaal weten over je introverte kind? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Mensen met déze 5 sterrenbeelden worden het aantrekkelijkst gevonden

Foto: GettyImages
Bron: Bustle.com