Met deze tips heb je die spannende vakantieseks ook gewoon thuis

Je bent moe, hebt stress of gewoon even geen zin. Thuis schiet een spannende vrijpartij er nog weleens bij in. En dat terwijl het op vakantie allemaal een stuk makkelijker gaat.

Je bent ontspannen, hebt alle tijd van de wereld en bent op een andere locatie. Allemaal dingen die kunnen bijdragen aan een fijne vrijpartij. Toch kun je die vakantieseks ook gewoon naar huis halen. Wij delen een paar tips.

1. Doe het op een andere plek

Een nieuwe locatie hoeft namelijk niet gelijk een vakantiebestemming te zijn. Laat de slaapkamer voor wat het is en probeer het eens op een andere plek. Wat dacht je van de badkamer, de woonkamer of het tuinhuisje. Spannend!

2. Kleed je mooi aan

We snappen dat het comfortabel is om na een lange dag in je kloffie op de bank te hangen, maar door nét iets meer moeite te doen, kom je vaak sneller in de mood. Trek een jurk of broek aan waarin jij je zelfverzekerd voelt. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Lees ook: Dit zijn de beste standjes voor als hij te snel klaarkomt

3. Zet je telefoon uit

Sluit je even helemaal af van de wereld, net als op vakantie. Zet alle digitale apparaten uit zodat je alleen nog maar aandacht hebt voor elkaar. Zet vervolgens een zomers muziekje aan om het allemaal nog gezelliger te maken.

4. Maak geen plannen

Als je kinderen hebt, is dit misschien wat lastig, maar probeer een weekend vrij te houden voor elkaar. Zorg dat jullie agenda’s leeg zijn. Blijf ’s ochtends wat langer in bed liggen, ga samen uitgebreid ontbijten of lunchen en doe precies waar jullie zin in hebben. Door helemaal niks te plannen, is de kans groter dat jullie tussendoor in een spontane vrijpartij belanden.

Ook interessant: Geen zweepjes of speeltjes: 4 simpele tips voor stomende seks

Bron: Beautify