beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht

Zon veilig: de top 5 beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht

De zomer nadert en de zonnestralen worden sterker. Het is nu belangrijker dan ooit om jouw huid te beschermen, vooral het gezicht. Vriendin onthult de top vijf beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht. Dus, laat de zon maar schijnen.

De top 5 beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht

1. La Roche-Posay Anthelios

Beginnen we met een favoriet. Deze Franse topper, La Roche-Posay, is een uitstekende keuze. Niet alleen is het ultra-licht op de huid, maar het biedt ook een hoge UVA- en UVB-bescherming. Bovendien is de formule parfumvrij, ideaal voor de gevoelige huid.

2. NIVEA SUN Face Shine Control

NIVEA, een vertrouwd merk met een rijke geschiedenis, biedt een zonnebrandcrème die zowel beschermt als hydrateert. Deze dubbele werking betekent dat je huid niet alleen wordt beschermd tegen de zon, maar ook tegen uitdroging.

3. Clinique Mineral Zonnebrandcrème

Vervolgens hebben we Clinique, een merk dat bekend staat om zijn huidverzorgingsproducten van topkwaliteit. Hun minerale zonnebrandcrème is lichtgewicht, vrij van chemicaliën en laat geen witte waas achter op de huid.

4. Biodermal Hydraplus Face

De vierde op onze lijst is Biodermal Hydraplus Face. Het is een waterbestendige zonnebrandcrème die snel intrekt. Perfect voor als je zo nu en dan een duik in het water neemt. Daarnaast biedt deze crème een hoge bescherming en heeft het een intensieve hydratatie.

5. Eucerin Sun Fluid Anti-Age

Tenslotte hebben we Eucerin Sun Fluid Anti-Age. Naast bescherming tegen de zon, biedt dit product anti-aging voordelen. Dus, als je op zoek bent naar iets dat zowel beschermt als verjongt, is dit de zonnebrandcrème voor jou.

Lees ook: Kun je oude zonnebrandcrème nog gebruiken?

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

50 ml - €23,95
50 ml - €8,99
30 ml - €25,55