Ontwerp Zonder Titel 2020 10 26t135708.225

Winactie: wie verdient een fantastisch weekend in Disneyland Paris?

Het is weer tijd voor magie! Vriendin nodigt een gezin dat een onbezorgde tijd verdient uit voor een volledig verzorgd lang weekend in magisch Disneyland Paris. Wie gun jij dit? Je buurvrouw, omdat ze dag en nacht voor anderen klaarstaat, je zus omdat ze zo veel vrijwilligerswerk doet? Of kan je eigen gezin wel een oppepper gebruiken? Meld ze aan!

Betoverende parken

In het Disneyland Park worden dromen werkelijkheid en komen sprookjes tot leven. Dit is een plek vol adembenemende attracties als Big Thunder Mountain, Dumbo the Flying Elephant en Star Wars Hyperspace Mountain. In het Walt Disney Studios Park worden geheimen achter films en series ontdekt, zoals in Toy Story Playland. Ook hier vind je spannende en sensationele attracties, zoals Ratatouille: The Adventure en The Twilight Tower of Terror. Veel Disney Figuren verschijnen in de parken om gasten onvergetelijke fotomomenten te bieden: van onverwachte optredens tot de nieuwe magische selfiespots.

Disneyland Paris blijft zich inzetten voor het welzijn van zijn gasten en heeft de gezondheidsmaatregelen in de parken en de Disney Hotels aangescherpt, zodat mensen op een veilige manier kunnen blijven genieten.

Wat je wint

• Verblijf voor 1 gezin, op basis van eigen vervoer
• 2 nachten in een vierpersoons kamer in een van de Disney Hotels, inclusief ontbijt
• 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
• 3 lunchvouchers per persoon
• 2 dinervouchers per persoon
• Omdat je in een Disney Hotel verblijft, geniet je van Extra Magic Time waarmee je extra tijd krijgt in de Disney Parken, zijn er Disney Figuren in je hotel en kun je gratis parkeren.

Zo doe je mee

Laat ons vóór 3 november 2020 in maximaal 500 woorden weten waarom je beste vriendin, moeder, kennis, of misschien wel jijzelf met het gezin een weekend in Disneyland Paris verdient. Vergeet niet het e-mailadres, telefoonnummer en postadres van jezelf en degene die je wilt opgeven door te geven.

Disclaimer: houd rekening met de coronamaatregelen. De meest recente updates vind je op rijksoverheid.nl

Weekend Disneyland Parijs

Gerelateerde artikelen