Winnen

Win 5x het boek Solo reizen door Liesbeth Rasker

In haar nieuwe boek Solo reizen vertelt Liesbeth Rasker waarom het zo geweldig is om alleen op reis te gaan. Wij mogen vijf exemplaren weggeven.

In je eentje op reis: het klinkt eng en misschien zelfs ­gevaarlijk. Niets van waar, vindt fanatiek soloreiziger ­Liesbeth Rasker (30). In haar eentje zag zij vele verre ­bestemmingen. Waarom alleen reizen zo geweldig is? Dat lees je in het interview met Liesbeth. Wij mogen vijf exemplaren van haar nieuwe boek Solo reizen weggeven. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Simone

Inmiddels sta ik er helaas alleen voor en dat betekent letterlijk het wiel opnieuw uitvinden vwb doorreizen. Ben dan ook erg benieuwd naar het boek.

Beantwoorden
Liesbethwerf

Lijkt een mooi boek om te lezen

Beantwoorden
Eva Lopes Cardozo

Wat een super leuk artikel! Heerlijk autonoom is Liesbeth. Ik hou ervan! Kijk uit naar meer verhalen van haar en de prachtige plaatjes. Ik laat mij graag verrassen.

Beantwoorden
abonnee

Ben heel benieuwd naar dit boek.

Beantwoorden
Sannetjed

Ik ben benieuwd naar dit boek. Liesbeth’s adviezen zijn heel erg welkom.

Beantwoorden
Netty Gast

Graag voor mijn dochter die in september voor het eerst alleen op reis gaat

Beantwoorden
wilmsen anita

Voor mijn dochter die altijd alleen reist

Beantwoorden
Jacqie Handels

Heb het artikel gelezen in Vriendin. Ze gaat haar eigen weg en heeft haar passie gevonden. Lijkt mij mooi om al die haar gemaakte Solo reizen te lezen en mee te beleven vanaf mijn bank.

Beantwoorden
abonnee

Ik heb graag meegedaan voor mijn dochter.

Beantwoorden
Edith de Koning

Lijkt me geweldig om na mij vijftigste eindelijk dit avondtuur aan te gaan!

Beantwoorden
rannepan

wow spannend nu ik net gedumpt ben en het toch een beetje leuk wil maken

Beantwoorden
Marije Bonsema

Ohhh, dit jaar helaas wegens omstandigheden (weer) niet op vakantie. Maar wat zou het heerlijk zijn om “solo reizen” te lezen tijdens mijn staycation! Kan ik toch nog een beetje wegdromen <3

Beantwoorden
Elke Benerink

Over 8 weken ga ik SOLO naar Costa rica !!
Onwijs zenuwachtig maar ook erg veel zin aan !
Ik had al veel positieve verhalen gelezen over dit boek!! Staat hoog op mn verlanglijstje!! Ik zie mezelf al helemaal liggen in een hangmat op costa rica met dit boek in de handen ! Zou echt geweldig zijn!! Weet zeker dat ik er veel aan zou hebben!!

Beantwoorden
MadameJanette

Ik (38) heb echt nèt m’n eerste reis alleen geboekt. Vliegtickets naar Australië! Ik ga 3 weken, zonder reisgezelschap. Best spannend, want ik heb altijd met anderen gereisd en nu dus voor het eerst op reis in m’n eentje en dan meteen naar de andere kant van de wereld. Als he het doet, moet je het goed doen 😉 maar compleet onervaren wat het soloreizen betreft, dus alle tips van ervaringsdeskundige Liesbeth zijn welkom!!

Beantwoorden