Canva1 2023 11 28t100822.285

Win 4x een weekendje weg in een prachtig hotel

Zin om er eens tussenuit te gaan met je geliefde of je bestie? Geef je op en wie weet slaap jij binnenkort in een van deze droomhotels!

Gastvrij genieten van de Achterhoek bij Villa Ruimzicht

Win 1x 2 overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt t.w.v. € 370,-
Villa Ruimzicht in hartje Doetinchem is een bijzonder staycationadres voor een tripje binnen de grenzen. De karakteristieke villa ademt romantiek en wordt omringd door een prachtig park met eeuwenoude bomen. In het monumentale pand in de Achterhoek vind je 42 kamers, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met een eigentijds design. Genieten van een ‘boer-tot-bord-ervaring’ doe je bij Restaurant Lokaal, waar chef-kok Bjorn Massop culinaire hoogstandjes combineert met prachtige en verantwoorde streekproducten. De chef gelooft heilig in korte ketens, respect voor de seizoenen én duurzaamheid. In maart 2021 werd hij voor het eerst bekroond met een Groene Michelinster voor duurzame gastronomie.

Schermafbeelding 2023 11 28 Om 10.08.45

Tot rust komen bij Flora Batava

Win 2x 2 overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt t.w.v. € 270,-
Ontsnappen aan de drukte van de stad en in alle rust ontspannen aan het water? Dat doe je bij boetiekhotel Flora Batava in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven. De buitenplaats bestaat uit 3 gebouwen en wordt omringd door een grote tuin met terras én theehuis aan het water. Het hotel biedt plaats aan restaurant Bloei en 45 kamers en suites. Het uitzicht op de rivier maakt dit de perfecte plek om even tot rust te komen. Zin om zelf het water op te gaan? Bij Hotel Flora Batava kunnen gasten een sloep huren om de Vecht en de Loosdrechtse plassen te ontdekken.

Schermafbeelding 2023 11 28 Om 10.09.24

Historische overnachting bij Hotel de Wereld

Win 1x 2 overnachtingen voor 2 personen inclusief ontbijt t.w.v. € 260,-
Hotel de Wereld in Wageningen is misschien wel het bekendste hotel van Nederland. In 1945 werd hier namelijk de vrede ondertekend. Dit markeert het einde van de Tweede Wereldoorlog en wordt tot op de dag van vandaag gezien als een monument van vrijheid. De geschiedenis van het boetiekhotel is op zichzelf al bijzonder, de hotelkamers zijn minstens zo uniek. Tijdens je verblijf bij Hotel de Wereld val je van de ene verbazing in de andere. Het hotel heeft 17 unieke en onlangs vernieuwde kamers, die allemaal de naam en het verhaal hebben gekregen van een vrijheidsstrijder die zonder geweld heeft gestreden om vrijheid. Daarnaast vind je de natuur om de hoek. Vanuit Wageningen ben je namelijk zo op de Veluwe.

Schermafbeelding 2023 11 28 Om 10.09.59

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 6 december 2023 in met je gegevens. Als je gewonnen hebt, krijg je persoonlijk bericht. Let op: inschrijven voor de nieuwsbrief is verplicht.

Voorwaarden: het verblijf is op basis van beschikbaarheid. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.