Canva1 2023 11 20t131533.543

Win 5x een verzorgingsset van Toskani t.w.v. € 144,-

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Doe mee en maak kans op deze heerlijke set van Toskani met het nieuwe Retin serum en de Retin cream!

Toskani

Het serum en de crème uit de nieuwe Retin Pro Agelijn van Toskani minimaliseren de effecten van huidveroudering, strijken rimpels glad en egaliseren en verstevigen de huid. Beide producten bevatten liposomale en retinolachtige actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong, die helpen om de collageenproductie te verbeteren en expressielijnen te verminderen. De unieke samenstelling van ingrediënten is door Toskani uitgebreid onderzocht. Zowel het serum als de crème bevat een breed spectrum aan antiverouderingseigenschappen. Bijzonder is bakuchiol (99% pure bakuchiol) wat vergelijkbare voordelen biedt als retinol, zoals het zichtbaar verminderen van tekenen van lijntjes en rimpels. Maar ook de op planten gebaseerde peptide van nicotiana benthamiana in beide producten, dat de productie van collageen versterkt, een belangrijke bouwsteen van de huid en mede verantwoordelijk voor hydratatie en het herstellen van beschadigingen.

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 29 november 2023 in met je gegevens. Als je gewonnen hebt, krijg je persoonlijk bericht. Let op: aanmelden voor onze nieuwbrief is verplicht.

Voorwaarden: de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.