Vriendinnen

Wie verdient de Strong Women Award (Role Model)? Geef haar nú op!

Ken jij een lieve, sterke vrouw? Een vriendin, zus of buurvrouw die zich inzet voor anderen, ondanks de tegenslagen in haar eigen leven? Geef haar dan nu op voor de allereerste Strong Women Award (Role Model)

Geef haar op!

Ken jij een vrouw die hard werkt, zelf het nodige heeft meegemaakt, maar altijd de kracht vindt om door te gaan? En anderen inspireert hetzelfde te doen? Vul dan vóór 16 augustus het formulier in en beschrijf in maximaal 500 woorden waarom die sterke vrouw in jouw omgeving deze award verdient. Als zij wint, komen jullie samen naar de uitreiking op 6 september in het Apollo Hotel Amsterdam om 12 uur. Een onvergetelijke dag om samen te beleven!

Door jouw sterke vrouw op te geven, maak je zelf kans op de Limited edition Strong Women Award-armband, ontworpen door Otazu.

Strong Women Award

Tien jaar geleden riep Betty de Groot de Strong Women Award (Public Role Model) in het leven, omdat ze vindt dat sociale, hardwerkende vrouwen een podium verdienen. Betty: “Prijzen gaan altijd naar de mooiste, rijkste of zakelijk succesvolste vrouwen. ‘Een fijn karakter hebben’ was geen criterium. Ik vond dat dit anders moest. Vrouwen die ondanks grote tegenslagen blijven doorgaan en ook nog oog houden voor hun omgeving, díe bewonder ik. Als iedereen hun voorbeeld zou volgen, zou niemand buiten de boot vallen in de maatschappij. De Strong Women Award wordt al negen jaar uitgereikt aan bekende vrouwen met het hart op de juiste plaats. Ik ben blij dat we tijdens deze tiende editie in samenwerking met Vriendin ook een award gaan uitreiken aan een onbekende vrouw die anderen inspireert.”

Wie wonnen eerder de award voor public role model?

Lucia Rijker, Bibian Mentel, Antje Monteiro, Karin Bloemen, Mary Borsato, Rita Verdonk, Quinty Trustfull, Willeke Alberti en Annemarie van Gaal.

Dit is de jury

– Betty de Groot, ondernemer en founder Strong Women Award: “Dankzij deze nieuwe categorie kunnen we nu ook onbekende, sterke vrouwen die omzien naar anderen, de erkenning geven die ze verdienen. Ik ben er zo blij mee!”
– Karin Bloemen, actrice, cabaretière en zangeres: “Laten we vooral die vrouwen aandacht geven die, onzichtbaar voor het grote publiek, met liefde en compassie voor anderen klaarstaan zonder iets terug te verlangen.
– Renske Veldhoff, hoofdredacteur Vriendin:  “Heerlijk om een vrouw die altijd klaarstaat voor een ander nu eens zélf in het zonnetje te zetten.”

Let op! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen