schoonmaken

Win een schoonmaakbeurt van YOKUU voor je hele huis!

Zin in de lente maar minder in de grote schoonmaak? Laat de miljarden bacteriën van YOKUU het werk voor je doen. Deze goede bacteriën eten namelijk vuil en resten waardoor slechte bacteriën geen schijn van kans hebben. Zo houd je meer tijd over voor leukere dingen!

YOKUU

Met de producten van YOKUU haal je de reinigende kracht van de natuur in huis. Laat de miljarden bacteriën in de parel het werk doen. In het assortiment zitten alles-, badkamer- en glasreiniger in navulbare sprayflacons, vloerreiniger, vaatwastabletten en probiotische wasstrips. Alle producten zijn vegan, kind- en diervriendelijk en bevatten geen microplastics. Daarnaast zijn alle verpakkingen 100% natuurlijk en bestaan de herbruikbare fl essen uit hoogwaardig plastic voor een lange gebruiksduur.

Hoe werkt het?

De parel wordt met kraanwater opgelost in een herbruikbare fles. Spray op het oppervlak en veeg het vuil weg. Of probeer de wasstrips, die per velletje in de wasmachine gaan of de wasmachinetabs die het leidingwater na schoonmaken blijven reinigen. Daar stopt het echter niet. Bij elke schoonmaakbeurt blijven vijftien miljard goede bacteriën uit het bos achter die langdurig je oppervlakken nareinigen zonder dat je zelf iets extra’s hoeft te doen! Handig toch? Met één parel kun je wel twee tot drie maanden probiotisch poetsen.

YOKUU starterkit

Een all-in-one starterkit met alles-, badkamer-, glas- en vloerreiniger, vaatwastabletten en wasstrips is verkrijgbaar voor € 67,95. De navulverpakking van drie parels is verkrijgbaar voor € 11,95.

Schoonmaakexperience

Win nu een volledige schoonmaakexperience en laat een expert van YOKUU jouw huis tot een gezonde omgeving schoonmaken. Zo ben je helemaal klaar voor de lente! De schoonmaakexperience:
♦ Een YOKUU expert komt een grote lenteschoonmaak bij jou thuis houden.
♦ Je huis blijft tot wel acht dagen schoon omdat de bacteriën van YOKUU hun werk blijven doen nadat de expert is geweest.
♦ De schoonmaakproducten mag je houden, zodat je ook zelf van je huis een gezonde omgeving maakt.

Zo doe je mee

Laat ons vóór 16 april 2023 weten waarom jij deze schoonmaak verdient. De winnaar krijgt uiterlijk 20 april 2023 bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.