Canva1 30

Win 25x een persoonlijke merci-box om jouw dierbare te bedanken

Klaar-over, mantelzorger, knuffelaar, bandenplakker, vuilnisbuitenzetter… Zomaar een opsomming van mensen die belangrijk zijn. Op 21 september, Nationale Bedankdag, verdienen zij dan ook een bedankje. En dat kun jij voor ze winnen!

Bedankdag

Hoe vaak bedank jij je de mensen om je heen voor de alledaagse en kleine dingen die ze doen? Internationaal is Bedankdag op 21 september al langer een traditie, dit is het tweede jaar dat we hem ook in Nederland vieren. Op deze dag worden mensen geïnspireerd elkaar vaker te bedanken. Want bedanken maakt blij! Merci hoopt dat mensen op deze dag extra stilstaan bij wie ze willen bedanken en waarom. De gemiddelde Nederlander heeft heel veel taken op zijn bordje: werk, sporten, sociale verplichtingen, meehelpen op school, het huishouden, enzovoort. Hoe fijn is het als je voor deze alledaagse taken wat vaker iemand bedankt? Dat is een kleine moeite maar doet heel veel. We willen van bedanken graag een dagelijkse gewoonte maken en Nationale Bedankdag is een heel mooie dag om daarmee te beginnen! Niet gewonnen of wil je nog iemand anders bedanken? Op Merci.nl stel je je eigen cover samen met foto en tekst.

Wat je wint

We geven 25x een speciale code weg voor een gratis gepersonaliseerde merci Finest Selection 400 gram. Verras jouw dierbare met een persoonlijke merci-cover met je eigen foto én tekst. Een doos bevat 32 per stuk verpakte chocolaatjes en is altijd een leuke verrassing. Je personaliseert hem via de merci-webshop. Kies een design, voeg een naam en/of foto toe en maak het compleet met een lieve boodschap voor de ontvanger.

Zo doe je mee

Vul vóór 2 oktober 2022 onderstaand formulier in. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.