Preston Palace

Win een all-in minivakantie bij Preston Palace voor het hele gezin!

Waren jou die leuke zuurstokjes in de nieuwe Vriendin al opgevallen? Tel ze allemaal en maak kans op 2 volledig verzorgde dagen in het leukste all-in familyresort van Nederland.

Preston Palace

Samen er even tussenuit voor een korte vakantie, dat is altijd heerlijk! Bij het gastvrije All-in Family Resort Preston Palace in Twente hoef je je nergens druk om te maken. Check in en geniet van wat je ook maar wilt. Want alles is all inclusive! Je geniet er onbeperkt van de vele (vernieuwde) faciliteiten onder één dak. Zo zijn er een tropisch zwem- en saunaparadijs met wellness, een indoorkermis, een kinderspelotheek met animatie, een Entertainmentcenter met bowlingbanen, midgetgolf en diverse spelfaciliteiten. En de Preston Hall is elke avond het toneel van gezellig entertainment of spetterende shows. Perfect voor de hele familie dus, want er is voor ieder wat wils.

Wat je wint

De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een All-in midweek arrangement: 1 nacht (aankomst tussen zondag en donderdag) in een Royal hotelkamer, met vroege aankomst vanaf 12.00 uur, voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen).

Zo doe je mee

Ga snel naar de winkel en koop ons Vriendin kerstnummer (Vriendin 51). Tel vervolgens alle candy canes in het hele nummer. Vul vóór 31 december 2022 het aantal in op het formulier, aangevuld met je gegevens. De winnaar hoort het aan het begin van het nieuwe jaar.