Tulpen

Win 3x een megabos met 100 tulpen t.w.v. € 52,95

Wie wordt er nu niet vrolijk van tulpen? Win 1 van de 3 bossen met 100 (!) dubbele gemengde tulpen of krijg exclusief korting bij je bestelling op Tulpen.nl.

Tulpen

Tulpen zijn populair, zeker in de tijd van Pasen. Het zijn echte seizoensbloemen die bloeien in het voorjaar. Dit is ook de periode dat de Bollenstreek weer in volle bloei staat. De vrolijke kleuren van de tulpen geven mensen een gevoel van geluk. Daarom zijn tulpen het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen of om je eigen huis mee op te fleuren.

Tulpen.nl

De tulpenkwekerij van Tulpen.nl bestaat al tientallen jaren en is gevestigd in Roelofarendsveen, van oorsprong een echt tulpendorp. Jaarlijks produceert en verpakt de kwekerij miljoenen tulpen, waarvan een deel via de webshop wordt verkocht. Alle tulpen die online worden verkocht, komen rechtstreeks uit de kwekerij, supervers dus! Niet voor niets biedt de kwekerij 7 dagen vaasgarantie aan.
Meer info: Tulpen.nl

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in met je gegevens. Reageer vóór 27 maart 2024. De winnaars krijgen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen maar wil je wel een mooie bos tulpen voor jezelf of om iemand te verrassen? Bestel dan – met korting! – de tulpen online. Ga naar Tulpen.nl en verzilver actiecode VRPA2024. Je krijgt dan 15% korting op je bestelling. De code is geldig van 20 t/m 29 maart 2024.