Canva1 2021 06 22t135748.318

Leuk: win 2x een zomers diner bij je thuis voor 6 personen

Met wie wil jij genieten van een heerlijk zomers diner? BROOS.A’dam komt bij je thuis en verzorgt alles. Laat je lekker verwennen, je hoeft niets te doen!

Welke 5 vriendinnen nodig je uit? Laat het ons weten!

Geef je compleet over aan de gezelligheid aan tafel. Dat kan met de chefs aan huis van BROOS.A’dam: Merlin en Sebastiaan. Zij delen naast de liefde voor elkaar ook de liefde voor koken, eten en drinken. Van urenlang tafelen aan lange tafels tot intiem genieten. Hun passie voor eten, drinken en vooral gezelligheid delen ze nu via Vriendin met jou! No-nonsense, uitbundig en een heerlijke ‘thuis uit eten’-ervaring. Van een uitgebreide lunch tot een gezellige borrel of een culinair diner: de chefs komen het maken in jouw keuken. De winnaars van deze actie krijgen een viergangendiner voor zes personen. Meer info: https://kokenmetbroos.nl/
of volg ze op Instagram via @broos.adam

Zo doe je mee

Laat ons vóór 4 juli 2021 weten wie jij wilt verwennen! Dat doe je door hieronder het formulier in te vullen. De winnaars krijgen uiterlijk 16 juli bericht. Er wordt contact met de winnaars opgenomen om een datum af te spreken, BROOS.A’dam stemt dan de rest met je af. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Sonja Vriens -
  Mijn ouders, zus, zwager en man… mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd op 7 augustus 2021. Hoe leuk is naast een feestje (jeej dat mag weer..) ook nog een intiem diner te hebben!!??!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Damen -
  Lekker samen met de buurvrouw. We delen ook de vriendin om te lezen . Heerlijk samen met onze mannen en kids tafelen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jan -
  Na 15 jaar gelukkig samen door het leven te gaan laten wij ons graag verrassen met een heerlijk diner om dit eens extra te vieren.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Carla van Klaveren -
  Ik zou graag samen met iemand gaan die ik net ontmoet heb. Hij heeft me gesteund in een moeilijke tijd.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Yosiko Leusink -
  Ik werk in de thuiszorg en we zijn met een aantal teams door elkaar gehusseld waardoor we als goede collega's/vriendinnen nu allemaal elders werken. Hoe leuk is het als we samen nog een keer een gezellige avond kunnen hebben. Ik zou deze avond graag met Sylvia, Hanneke, Nandi, bianca en marcia willen delen.
  Beantwoorden
 • Dantali0n
  Dantali0n -
  Ik zou graag mijn oma willen verwennen die ik nu veel minder zie. Sinds ik tijdens de lockdown ben gaan samenwonen ben ik nog niet de gelegenheid geweest om een house warming te organiseren. Gelukkig kan dat nu weer! Dan kunnen pa en ma ook aanschuiven als bedankje voor het helpen verhuizen :)
  Beantwoorden
 • Harry12
  Harry12 -
  Mijn familie woont verspreid door het land en dit is een leuke gelegenheid om elkaar te zien.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Veronique Meijer -
  Samen met mijn 4 vriendinnen vormen wij al jaren een heerlijk groepje. Allemaal moeders van 30/35 , getrouwd/relatie, maar ook vooral nog lekker gek en jong. Onze groepsapp genaamd “milfjes” draait dan ook overuren. Ik zou daarom graag mijn 4 vriendinnen in het zonnetje willen zetten met lekker eten en gezelligheid want dat doen we het liefst ❤️
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marlies Timmermans -
  45 jaar als paar bij elkaar dat verdiend een bijzonder gebaar. Verras ons maar met dit heerlijke exemplaar De liefde van mijn man en kinderen gaat door hun maag Lekker eten doen ze nu eenmaal ontzettend graag #duimenmaar
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Esther -
  Mijn vakgenoten. We hebben elkaar vooral digitaal elkaar gesproken en samengewerkt in het afgelopen jaar, inclusief onze nieuwe collega. Zelfs het 40 jarig jubileum van mijn oudste collega hebben we nog niet kunnen vieren. Hoog tijd!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ellie Havekes -
  Ik wordt 65 jaar en mijn man en ik zijn bijna 45 jaar getrouwd. 2 mooie gelegenheden om samen met de kinderen te vieren. Ze eten sowieso al elke dinsdag bij ons, zou fijn zijn om een keer niet te hoeven koken en nog fijner, niet te hoeven bedenken wat we nu weer gaan eten.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Carina Peters -
  Mijn vriendin Claudia, die tijdens mijn ziek zijn een grote steun en toeverlaat is geweest.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Patricia -
  Het zou wel heel leuk zijn om met m’n vriendinnen een heerlijk verzorgd diner van BROOS A’dam te beleven. Niet omdat het moet, gewoon omdat het kan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marion Bloemendal -
  We waren afgelopen jaar 25 jaar getrouwd en wat had ik het leuk gevonden om met mijn getuigen en ceremoniemeester iets bijzonders te doen om terug te kijken op die mooie onvergetelijke dag en nieuwe herinneringen te maken. Ook ben ik 50 jaar geworden en ook op dat feestje moest ik zelf de slingers ophangen. Hoe gaaf zou het zijn als ik die vriendinnen ( die ik al 30 jaar heb ) in het zonnetje kan zetten en kan verwennen met dit heerlijke diner en dan eindelijk met elkaar de feestjes inhalen en lekker bijkletsen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marlou -
  Mijn lieve Amsterdamse vrienden zijn net papa en mama geworden van hun fantastische dochtertje Bowie. Erg trots op ze en wij (hun vrienden) willen dolgraag op deze bijzondere manier proosten op dit mooie nieuwe wezentje.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jessica Dols -
  Ik zou dol(s)graag mijn man en 2 meiden willen verrassen met dit etentje en een vriendenstel met wie we tijdens Corona een goede band hebben opgebouwd. Ik zorg graag voor mijn gezin en vrienden/familie. Ik heb dat tijdens Corona met liefde veelvuldig voor iedereen gedaan, heb veel lekkere diners en lunches verzorgd met veel gezelligheid. Helaas heeft deze tijd me de ogen geopend dat iedereen vooral met zichzelf bezig is en er weinig aandacht is voor de ander. We zijn door geen enkel bevriend stel (behalve bovengenoemde) een keer terug uitgenodigd in bijna 1,5 jaar tijd. Ik vond dat best een verdrietige conclusie. Gelukkig hebben we dat relatief nieuwe vriendenstel met wie we het heel fijn hebben. Ik ben daarvoor dankbaar en zou ze dat graag via deze weg willen laten weten. En ik heb geleerd dat het gezin mijn absolute 1 is en we verder weinig nodig hebben dan elkaar.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  wilma dik -
  voor mijn zwager, heeft een heleboel in de tuin opgeknapt en voor mijn schoonzuster want die staat altijd voor iedereen klaar samen met mijn man en twee dochters komen we aan het mooie aantal van 6.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  A de Vries -
  Samen met mijn zus , tante zegster , mijn moeder, vriendin van mijn oudste zoon, vriendin van mijn tantezegger. Alle vrouwen in mijn familie ! Super mooie prijs om te winnen en om te genieten in onze tuin!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lonneke Leenaars -
  Een gezellig avondje met mn ouders, vriend en mn broers, familie voorop!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marijke Dekker -
  Ik nodig mijn dochters uit, mijn schoonzoon, mijn zoon en zijn vriendin! Eindelijk weer eens met de hele familie aan tafel, dat is zó lang geleden!!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  JACOB DIERTRICH HOOGSTRA -
  Voor mijn dochter Vera Evelyne en haar gezinnetje .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  diana makel -
  in ons gezin 3 mensen die slecht koolhydraten verdragen (dus geen suiker, granen, rijst, aardappels etc) en 1 die geen noten,pinda en verse appel verdraagt. uit eten gaan is dus nogal een uitdaging, en er wordt dus gewoon elke dag thuis gekookt. maar een avondje ontzorgt worden lijkt me fantastisch, zeker na dit idiote jaar.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Monique -
  Heb al verschillende verhaaltjes getypt met iedere keer andere vriendinnen. Ik prijs mezelf extreem gelukkig met zoveel keus! Dus dit is mijn geluksmomentje van de dag. Dankjewel daarvoor. Ik zou graag met in ieder geval Esther een datumplanner de deur uit doen en dan kijken we wie er kan (dan hoef ik niet te kiezen, of ik boek er nog wat plekjes aan tafel bij)
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Petra -
  Met mijn zoon Kevin , zijn vriendin Mariska, haar ouders Jaap en Jolanda en mijn zoon Ferdi
  Beantwoorden
 • Anoniem
  TM Wiggers -
  Wat een super leuke winactie! Ik zou graag een lunch/borrel thuis bij mij willen winnen met onze 5 buurvrouwen! Dit lijkt mij super gezellig zodat we na het dat klussen in coronatijd even gezellig weerkunnen bijkletsen onder het genot van een hapje/drankje...
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Karin Guijt -
  Al jarenlang is het ziekenhuis in & uit in ons gezin. Operatie's, infusen, een la vol medicatie, revalidatie enz. Dan heb je gewoon ook wat oplaadmomenten nodig om het allemaal vol te houden. Dit zou wel een heeeel mooi oplaadmoment zijn, want eten= genieten!
  Beantwoorden
 • Chabot
  Chabot -
  Mijn collega's omdat we de afgelopen maanden nog helemaal niets leuks hebben kunnen doen samen omdat dat niet kon.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Angelique -
  Ik wil heel graag mijn vader en moeder verrassen die hebben het wel verdient
  Beantwoorden
 • fb_1064987530251920
  fb_1064987530251920 -
  Ik zou graag mijn gezin verrassen en nog 2 vrienden. Zij zorgen voor mij, door mijn ziekte kan ik steeds minder en wil hun in het zonnetje zetten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Karin de Graaf -
  Gun het mijn schoonmoeder. Van de week te horen gekregen dat ze longkanker heeft 3 jaar nadat haar man hier ook aan overleden is. Nu willen we zoveel mogelijk mooie moment hebben met haar en ons gezin
  Beantwoorden
 • Krasie27
  Krasie27 -
  Voor mijn verjaardag 14-7 wil dit met mijn dierbaren graag winnen na een moeilijke tijd
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Maaike -
  Ik zou naast mijn vriend, mijn zus, zwager en ouders uitnodigen. Ik had een verjaardagsetentje gepland toen net de corona begon en we niet meer uit eten konden. Het etentje ging dus niet door. Ook dit jaar heb ik niet mijn verjaardag kunnen vieren zoals vele anderen. Voor mij is mijn verjaardag belangrijk omdat ik vroeger ernstig ziek ben geweest en ik echt het leven vier op mijn verjaardag. Ik zou het fantastisch vinden als ik met de mensen die het meest dichtbij mij sta nu we allemaal gevaccineerd zijn, het leven te vieren. Met zijn allen bij elkaar, kwaliteit tijd beleven en ons helemaal laten verwennen door Merlin en Sebastiaan. Lekker als van ouds lachen, drinken, heerlijk eten en de volle aandacht voor elkaar hebben omdat we verwend worden door Broos. Een letterlijk en figuurlijk avondje zorgeloos genieten en het leven vieren in onze hele fijne tuin aan de picknick tafel!!
  Beantwoorden
 • marleen.rooijakkers
  marleen.rooijakkers -
  Mijzelf! binnenkort mijn 40ste (is het nieuwe 30) verjaardag... Dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Met mijn beste vriendinnetjes <3 Dit zou geweldig zijn om het te kunnen vieren met zijn allen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  anne van den uithoorn -
  Graag voor mijn dochter en vriendin Zij heeft dit verdiend omdat ze een naar jaar achter de rug heeft door ongevall.Even iets leuks en lekkers is zeer welkom voor haar
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Geralde -
  Mijn dochters met hun vriendinnen, omdat ik super trots op ze ben dat ze overgaan naar het volgend Atheneum jaar in deze lastige tijd.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jacqueline de Waal -
  O wat een prachtige actie doe heel graag mee super leuk om mijn vriendinnen uit te nodigen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  N. Beverloo -
  Gezellig samen eten met mijn man, mijn moeder, mijn broer en schoonouders. Kunnen we het nogmaals vieren dat mijn broer na 22 jaar weer terug geëmigreerd is naar Nederland. Onze 3 kinderen sturen wel uit eten!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wijnstra -
  Eindelijk weer met het hele gezin aan tafel kunnen is iets waar ik zo vreselijk naar heb uitgekeken. En helemaal fijn als er dan niet toch nog iemand in de keuken staat.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  wilmsen anita -
  Ik word in juli 60j. Dat zou dus erg van pas komen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Pleun Huigens -
  EINDELIJK AFGESTUDEERD! Man man man.... In maart 2020 werd mijn semester in het buitenland bruut gestopt door corona en heb ik mijn hele afstudeerstage vanachter mijn laptop moeten volgen, op een kamer van 16m2... Ik wil niet zeggen dat ik het allerzwaarste coronajaar heb gehad, maar het heeft me zeker ook niet mee gezeten. MAAAAR ik ben wel afgestudeerd!!! Ik vind dat ik dit diner verdien omdat ik hier keihard voor geknokt heb en nu eindelijk mijn papiertje mag ophalen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  fokje bakkernes -
  ik wil mijn dochter een schoonzoon hiermee verrassen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anna -
  Heerlijk met vier goede vriendinnetjes
  Beantwoorden
 • Anoniem
  miriam bukkems -
  Mijn ouders (pap 80 op 21-6, september 2020 55 jaar getrouwd), mijn broer en schoonzus die alle4 in een verbouwproject zitten en dus een avondje relaxen en lekker genieten verdienen. Uiteraard eten mijn man en ikzelf ook mee (jarig op 4-7)
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marleen -
  Ik zou het graag willen winnen voor mijn ouders, om te vieren dat ze 40 jaar getrouwd zijn!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  RM Keuter -
  Met mijn ouders. Na hun 65-jarige bruiloft nog net voor de lockdown zouden wij nog een keertje samen uit eten. Dit kon al die tijd niet meer omdat zij natuurlijk voorzichtig moesten zijn. Hoe leuk zou het nu zijn om thuis uit te gaan?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  susanne plank -
  Met mijn beste vrienden en hun partners, door Corona jammer genoeg al lang niet meer echt samen kunnen dineren en dat deden we wel regelmatig, dit zou een superstart zijn.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Margot Maas -
  Ik wil graag mijn man verwennen, die 5 juli een hernia operatie moet ondergaan. Hierdoor kunnen we niet op vakantie. Dan wil ik ook mijn collega en haar man en mijn vriendin verwennen, die ook niet op vakantie gaan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Claudia Geldof -
  In me familie te bedanken voor de verhuizing met heerlijk diner
  Beantwoorden
 • wal029
  wal029 -
  Mijn neefje gaat met zijn gezin een jaar met de camper door Europa trekken, het zou fijn zijn om ze met een leuk etentje uit te wuiven.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  gea veurink -
  eens heerlijk weer met de hele familie lekker samen zijn en eten zelf niets hoeven te doen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  sanne -
  Ik zou heel graag mijn man hiermee willen verwennen, na een bewogen jaar verdient hij wel wat extra's... Samen met de kinderen even heerlijk smullen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Elvi de Jong -
  Zou geweldig zijn om eens niet zelf te hoeven koken maar op deze manier super verwent te worden. Heel graag samen met mijn man, broer en schoonzus en onze 2 buren. Op 18 juli zijn wij 40 jaar getrouwd, wat zou dit dan geweldig zijn!!
  Beantwoorden
 • wpaats
  wpaats -
  Eindelijk niet koken
  Beantwoorden
 • beufje
  beufje -
  Graag een diner voor Gerda, Carmen, Lia, Paulien, Klara en mij. In 2000 zijn we een voetbalteam begonnen en wij waren altijd de 'nazitters' Toen we stopten met voetballen bleven we elkaar ontmoeten door elke 6 weken met elkaar te borrelen en 1 x per jaar een weekendje weg te gaan. We zijn heel verschillend maar houden het al 21 jaar vol, dat is wel een etentje waard!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Netta -
  Heel gezellig om met mijn kinderen een diner thuis te hebben om ons 55 jarige huwelijk te vieren
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Laura Kempenaar -
  Ik zou heel graag willen winnen omdat mijn beste vriendin de hele coronaperiode voor me heeft gekookt voordat we Zumba hadden. Ik kan niet zo goed koken, dus ik zou haar heel graag hiermee willen verrassen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marie -
  Mijn drie werelddochters die uit verschillende werelddelen komen en de meest lieve en fantastische en meest bijzondere dochters zijn die een moeder zich maar zou kunnen wensen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Renee van Oudshoorn-de Ruijter -
  Voor mijn dochter om met een paar vrienden te vieren dat ze geslaagd is voor de Havo. Liefs Renee
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Helen Deegen -
  Ik ga voor onze vaste vriendinnen club. Irma, Marisja, Lourdes, Danissa en Diana. Lief en leed, 1 belletje en de groep is compleet!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wil Stijnman van Houten -
  Zou graag mijn verjaardag op 16 juli2921 willen vieren.Al twee jaar niet gevierd.Nu kan ik vanuit bed eten.Heb nieuwe knie gehad. Samen met onze zoon,dochter,schoonzoon/dochter.Toch nog een feestje. 🌷🌷🌷
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Esmeralda Groenland -
  Mijn vriendinnen met wie ik al heel lang geen gezellige date heb gehad
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anouk Bloemers -
  Ik zou mijn dochter en haar vriend willen verwennen. Mijn man is in april op 50 jarige leeftijd overleden aan kanker en ze hebben mij enorm gesteund en geholpen. Ik zou graag iets voor hun terug doen
  Beantwoorden
 • Anne-MarieMeerten
  Anne-MarieMeerten -
  Gewoon lekker met het gezin en aanhang, heerlijk genieten 🥰🥰
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Tanja -
  Na vervelende periode van perikelen met verhuurder en nog in burn-out Is zo'n etentje zeer welkom. ik heb alleen geen 5 mensen om mee te nemen Alleen met mijn lief, zoals ze het op zijn vlaams zo mooi zeggen BvD Tanja
  Beantwoorden