Canva1 2023 06 20t110428.920

Win 5x de Kobo Clara 2E e-reader t.w.v. € 149,99

Kun je niet wachten om al je favoriete boeken te gaan lezen? Het wordt nog leuker als je ze leest op dit handige (en milieubewuste!) apparaat!

Duizenden verhalen

De Kobo Clara 2E e-reader is jouw ideale metgezel als je op reis gaat. Dankzij het compacte ontwerp en de riante opslagruimte neem je met gemak duizenden verhalen met je mee. Lezen doe je op het haarscherpe, 6 inch HD scherm met hoog contrast en aanpasbare verlichting. Dankzij de blauwlichtreductie kun je ook ’s avonds nog lekker even doorlezen zonder dat je slaapritme wordt beïnvloed.

Luisterboeken

De Clara 2E is ook geschikt voor Kobo-luisterboeken, dus je kiest zelf of je boeken leest of luistert. Geniet wekenlang op één acculading zonder onderbrekingen, waar je maar wilt. Bovendien is de behuizing waterbestendig, waardoor je zorgeloos aan het water of in bad leest of luistert. En nog een leuk weetje: de Clara 2E is Kobo’s eerste e-reader die gemaakt is met gerecycled plastic. Beter voor het milieu dus!

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 2 juli 2023 in en laat ons weten waar jij de
Kobo Clara 2E mee naartoe zou nemen. De winnaars krijgen uiterlijk 7 juli 2023 bericht.

Voorwaarden: winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.