Canva1 2021 07 08t153759.916

Win 3x hét handboek voor kersverse moeders ‘Ik denk dat ik het wel kan’

Ben jij net moeder geworden van je eerste kindje? Dan is het boek ‘Ik denk dat ik het wel kan’ echt iets voor jou. Wij geven 3 exemplaren weg.

Ik denk dat ik het wel kan

Ik denk dat ik het wel kan is hét handboek dat kersverse moeders helpt het eerste jaar met je baby relaxter door te komen. Dit boek bevat alles wat niemand je van tevoren vertelt, maar wél graag wil weten.

Franke

Freelance journalist Franke van Hoeven, moeder van Puk (9) en Olle (6) schrijft voor o.a. RTL Nieuws, Evajinek.nl, Kek Mama en &C. Ze schreef op geestige en eerlijke wijze het boek dat ze zelf graag had gelezen toen ze net moeder werd. Hoe ga je om met een vervelende kraamverzorgende, wat te doen met slaapgebrek of razende hormonen en hoe schud je de innerlijke kroegtijger in jezelf weer wakker? Franke vroeg deskundigen om advies, interviewde moeders en bracht alle informatie bijeen in dit boek – zodat jij niet meer de boel bij elkaar hoeft te googelen voor antwoorden.

Ik denk dat ik het wel kan, Franke van Hoeven, €20,99, Uitgeverij Spectrum

Winnen

Wij geven 3 boeken weg. Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • abonnee
  abonnee -
  Ik heb meegedaan voor mijn dochter.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Pam -
  Lijkt mij superleuk, ik word binnenkort voor de eerste keer oma, dus het zou een kadootje zijn voor mijn dochter (zwanger van een meisje)
  Beantwoorden