Canva1 2024 06 11t094837.787

Win 10x een HelloFreshbox met 3 Efteling-maaltijden voor 4 personen

Gek op de Efteling én lekker eten? Dat komt goed uit! Je maakt nu kans op een HelloFreshbox met 3 Efteling-maaltijden voor 4 personen.

Efteling

In de Efteling geniet je 365 dagen per jaar van een betoverend bos vol sprookjes, spannende achtbanen, adembenemende familie-attracties en spectaculaire parkshows. Voor wie daar geen genoeg van kan krijgen, haal je nu met HelloFresh de Efteling in huis! Duik de hele maand juni de keuken in met sprookjesachtige Efteling-recepten voor het hele gezin.

Bij elk recept ontvang je een betoverende verrassing, voor tijdens het koken is er een speciaal samengestelde playlist met wonderlijke Efteling-melodieën én met elk Efteling-recept maak je automatisch kans op een onvergetelijke overnachting in een van de bijzondere hotels en vakantieparken op loopafstand van het attractiepark. Natuurlijk inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Zo doe je mee

Wij geven 10x een HelloFreshbox met 3 Efteling-maaltijden voor 4 personen t.w.v. € 63,- weg. Om kans te maken vul je onderstaand formulier vóór maandag 17 juni 2024 in met je gegevens. Als je gewonnen hebt, ontvang je persoonlijk bericht.