Win 3x een grote make-over bij Team Kappers t.w.v. €150,-

Zodra de kapsalons weer open mogen, sta jij vooraan! Want je kunt een heerlijke make-over winnen bij Team Kappers…

Voel je thuis bij Team Kappers

Je kunt je hier laten knippen mét en zonder afspraak. Ze knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, zodat je er altijd goed uit kunt zien! Dat heerlijke gevoel dat je aan een goede knip- of kleurbehandeling overhoudt, kun je nu ook thuis ervaren: met 13 professionele haarproducten van de eigen productlijn Team voor Thuis. De producten zijn vegan, bevatten milde en actieve ingrediënten, zijn vrij van siliconen en parabenen én zijn voor een vriendelijke prijs verkrijgbaar (vanaf € 12,-). Kijk voor de vestigingen op teamkappers.nl en loop eens binnen bij een Team Kappers salon bij jou in de buurt!

Zo doe je mee

Meld je aan vóór 29 januari 2021 via Vriendin.nl/makeover en laat ons in maximaal 500 woorden weten waarom jij deze make-over van Team Kappers verdient. Vermeld ook je e-mailadres, telefoonnummer en adres. Vóór 5 februari worden de winnaars bekendgemaakt, je hoort dan hoe je de behandeling kunt reserveren bij een van de 73 salons.

Niet gewonnen?

In Vriendin 1 vind je een altijd-prijs-bon waarmee je naar een salon van Team Kappers in de buurt kunt en bij je behandeling een mooi cadeau uit de Team voor Thuis productlijn ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ladyflower
    ladyflower
    Wow! Wat geweldig zou dat zijn!!!!!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen