Canva1 2022 05 16t130355.097

Win 5x ‘De Eetswitch’ én de Lazyfitgirl Lifestyle Weekplanner

Wil jij graag afvallen, maar nog wel blijven genieten van chocolade, frietjes en taart? Dan is de Lazyfitgirl Methode van Anki Willemsen echt iets voor jou.

We mogen 5x haar nieuwste receptenboek en weekplanner weggeven.

‘De Eetswitch’

Deze maand verschijnt het nieuwe kookboek van Anki: De Eetswitch. Dit is geen gewoon kookboek of gezond receptenboek, maar een boek waarin je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. Hiervoor hoef je niet te diëten of calorieën te tellen.

In het boek vind je ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes in de supermarkt te maken. Anki neemt je in 6 Eetswitch-stappen mee naar een gezonde lifestyle. Het was nog nooit zo makkelijk!

Lazyfitgirl Methode

Anki Willemsen (34) is voedingsdeskundige en de bedenker van de Lazyfitgirl Methode. Hierbij draait het niet om diëten, maar om een andere leefstijl en mindset. De Lazyfitgirl Methode werkt met een stappenplan rond ‘Eetswitchen’: voor alles wat je eet, zoek je een voedzamer alternatief. Er zijn al duizenden vrouwen met Anki’s methode succesvol afgevallen. De meesten zijn lid van de Lazyfitgirl Motivatie Club, waarin je masterclasses kunt volgen. Ze zijn dan ook onderdeel van een supportive community en hebben vaak de Transformatie Cursus bij Anki gevolgd.

Transformatie Cursus

De Transformatie Cursus is perfect voor wie al van alles geprobeerd heeft, maar bij wie afvallen niet lukt. Met de cursus leer je het fundament te leggen om blijvend resultaat te behalen. Niet alleen krijg je toegang tot 8 videomodules en huiswerkopdrachten, ook krijg je de Lazyfitgirl supermarkt kaart thuis gestuurd met alle richtlijnen. Je kunt de cursus hier met korting aanschaffen.

Wij geven 5 keer ‘De Eetswitch’ én de Lazyfitgirl Lifestyle Weekplanner weg. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Mertens Leen -
  supermooie en interessante prijs .. ik waag graag een kans
  Beantwoorden
 • Anoniem
  ruben hillen -
  ik wil graag afvallen met vriendin daarom mail ik vriendin!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Melisia Mariën -
  Ik waag mijn kans.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Pauline -
  Wauw, zou het dan op deze manier wel lukken om blijvend af te vallen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sonja Tiel -
  Dit win ik heel graag als verassing voor mn moeder
  Beantwoorden
 • abonnee
  abonnee -
  IK wil graag afvallen, dus wie weet.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sonja Tiel -
  Dit win ik heel graag voor mijn moeder !
  Beantwoorden
 • Anoniem