Winnen

Win 10x Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer

Van buikpijn tot brandend maagzuur: in Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer leer je hoe je door een gezonde leefstijl je buikklachten kunt verminderen.

Rustige buik

3,7 miljoen Nederlanders hebben last van chronische maag- en darmklachten. In dit boek leert huisarts Tamara de Weijer je hoe je met behulp van een 10 weken-plan een rustige buik kunt krijgen. Ook vind je er lekkere recepten en voedingsadviezen voor mensen met PDS (het prikkelbaredarmsyncroom) en IBD (chronische darmontsteking vanwege Colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn). Wij geven 10 examplaren weg. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier in.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Liesbethwerf

Een handig en mooi boek om te lezen

Beantwoorden
Sandra Planting

Lijkt me interessant om nog meer gelezen over,,over hoe ik beter kan eten,met mijn darmklachten…

Beantwoorden
abonnee

Dit boek wil ik graag lezen.

Beantwoorden
Clasina

Als dit kan helpen dan ga ik het doen. Al jaren heb ik last van pds maar niets helpt, ik gebruik maagbeschermers en andere medicatie waar ik dolgraag van af wil.

Beantwoorden
Sandra Olierook

Ik ben zelf iemand met het prikkelbare darm syndroom en vind dit boek reuze interessant. Ik wil graag zelf actief aan de slag gaan om mijn klachten te verminderen. Ik denk dat dit boek mij hierbij heel goed zou kunnen helpen. Ik loot dus graag mee!

Beantwoorden
Animal Lover

Helaas al jaren last van maag-darmklachten…😕
Dit jaar ga ik mijn makkelijke moestuin 🥒 🍅uitbreiden om zo gezond mogelijk te gaan eten, dit boek lijkt me dan ook de een ideale aanvulling! 👌 Ik ga heel hard duimen. 🤗🍀🤞

Beantwoorden
Jm kros

Interessant boek voor mijn vriedin

Beantwoorden
Monique Verheij

Dit boek zou ik heel graag willen winnen om mijn nichtje van 16 te helpen die om de zoveel tijd naar het ziekenhuis moet om medicijnen toegediend te krijgen voor haar darmen. Zij eet beslist niet gezond, want ze lust bijna niets. Misschien kan zij aan de hand van dit boek de 1e stappen zetten naar een gezonde leefstijl.

Beantwoorden
pebble

Al jaren heb ik PDS en een last ervan !! En wat zegt de dokter dan ? Geen kool, bonen of uien eten. Tja dat had ik zelf ook geweten ! Wat klinkt dit boek bijzonder. Ik verwacht heus geen wonder. Maar niet meer gefeliciteerd je bent zwanger horen. Tot een doorsnee kledingmaat behoren. Eindelijk gelukkig zijn met mijn buik. Terwijl ik niet meer verga van de pijn of naar poepie ruik… Dat zou te geweldig zijn om uit te leggen. Want die opblazende ballon mag dag-dag zeggen. En wat mij betreft lek geprikt met een diepe zucht. Oh dan is mijn ziel opgelucht ! Na jaren ellende een gelukkige vrouw. Dat is wat ik altijd al wou !!! Dus maak ik graag kans. En breng mijn buik weer fijn terug in balans.

Beantwoorden
Calico

Schaam me dood voor mijn Prikkelbaar darmsyndroom 🙁 Opgeblazen buik, rare ontlasting en steeds harde boeren of winden laten… Alles behalve sexy!! Het beïnvloed de relatie met mijn vriend enorm, en daar zijn we allebei niet bepaald happy mee. Kan Tamara / Vriendin me aub helpen?!!!

Beantwoorden